Hocam estetik gelmiyor çok kaba ayrıca b450m serisi için ramlere çok yakın oluyorlar kasanın şıklığını bozuyor.Şimdi diyeceksin ki önemli olan işlevi soğutması vs. çok net haklısın ama sonuçta işin birde görsellik boyutu var.Sonuçta cam kasa RGB fanları görsellik için alıyoruz.Kule tipi fan sistemin ortasına direk gibi geliyor
writh prism benzeri alternatif bir fanda olabilir.Demek istediğim çok kaba olmayan RGB olup sistemin görseline ayak uyduran mümkünse fanı üstte olan bir soğutucu arayışındayım.Kasam dark guardian ve 8 fanlı olarak güzel bir görsel yakaladım bunu kule tipi ile bozmak içimden gelmiyor.Diğer açıdan bakınca tabii ki kule tipinde de güzel performans ve serin bir işlemci kullanımı olacak.Benim ekstra bir oc beklentim yok boost kullanımda 3.8-4.2ghz aralığında çalışırken ısınma sorunu yaşamasam yeterli.Onun için prism bu konuda işimi görür mü diye sürekli soruyorum.Ryzen 3600 ile hava akışı iyi olan bir kasada prism ile ısı değerleri ne olur kullananlardan onu öğrenmek istiyorum.Birisi ben kullanıyorum gayet iyi diye destek verse direk alacağım