Neler Yeni

Wraith Prism mı?T6 Ultra mı?

alix555

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
ali taş
Bu rgb olunca guzel görünme olayi da bi garip oyun oynarken felan dönüp kasaya bakip vay be ne guzel yanıyor felan mi diyorsunuz. Rbg olayi guzel pazarlama ve saplama stratejisi hangisi daha iyi performansi ucuza veriorsa her parcada onu secin. Ha paraniz ganidir o zmn alin ama aşırı zengin olamayan kimse buna zevk demesin sadece yaninda renkli rankli yanan bi cisim olmus olacak. Cok yanmasini isterseniz alin led doseyin kasanin sagina soluna cok daha ucuza renk cümbüşü yaşarsınız :)

alper99

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Alper Metin
R5 3500X ile gelmişti çok memnunum. Görünüş olarak ta muhteşem duruyor.
Hocam yükte kaç dereceyi görüyor prism ile? Bende de ryzen 3600 var kule tipi almak istemiyorum 200 liraya prism veriyor arkadaş sence sıkıntı yaşar mıyım?

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,463
İsim
Sarp Yılmaz
Prism kullanıyorum çok güzeller kendileri :)
soğutma performansı olarak bana yetiyor gayet.

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Bu RGB olunca guzel görünme olayi da bi garip oyun oynarken felan dönüp kasaya bakip vay be ne guzel yanıyor felan mi diyorsunuz. Rbg olayi guzel pazarlama ve saplama stratejisi hangisi daha iyi performansi ucuza veriorsa her parcada onu secin. Ha paraniz ganidir o zmn alin ama aşırı zengin olamayan kimse buna zevk demesin sadece yaninda renkli rankli yanan bi cisim olmus olacak. Cok yanmasini isterseniz alin LED doseyin kasanin sagina soluna cok daha ucuza renk cümbüşü yaşarsınız :)

Özel olarak RGB'ye para vermiyoruz.

Biz F/P ürünleri alıyoruz, günümüzde bulunan çoğu şey artık RGB'li.

T6 Ultra hem çok F/P bir ürün hemde RGB.

Dark Guardian iyi bir kasa hemde RGB, One Frost çok iyi bir kasas ve FRGB.

alper99

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Alper Metin
Neden kule tipi istemiyorsun?
Hocam estetik gelmiyor çok kaba ayrıca b450m serisi için ramlere çok yakın oluyorlar kasanın şıklığını bozuyor.Şimdi diyeceksin ki önemli olan işlevi soğutması vs. çok net haklısın ama sonuçta işin birde görsellik boyutu var.Sonuçta cam kasa rgb fanları görsellik için alıyoruz.Kule tipi fan sistemin ortasına direk gibi geliyor :) writh prism benzeri alternatif bir fanda olabilir.Demek istediğim çok kaba olmayan RGB olup sistemin görseline ayak uyduran mümkünse fanı üstte olan bir soğutucu arayışındayım.Kasam dark guardian ve 8 fanlı olarak güzel bir görsel yakaladım bunu kule tipi ile bozmak içimden gelmiyor.Diğer açıdan bakınca tabii ki kule tipinde de güzel performans ve serin bir işlemci kullanımı olacak.Benim ekstra bir oc beklentim yok boost kullanımda 3.8-4.2ghz aralığında çalışırken ısınma sorunu yaşamasam yeterli.Onun için prism bu konuda işimi görür mü diye sürekli soruyorum.Ryzen 3600 ile hava akışı iyi olan bir kasada prism ile ısı değerleri ne olur kullananlardan onu öğrenmek istiyorum.Birisi ben kullanıyorum gayet iyi diye destek verse direk alacağım:)

MikiMario

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
MKocaman
Soğutma performansı olarak T6 Ultra daha iyi ama görünüş olarak Wraith Prism çok daha iyi.
Bir de Wraith Prism'i ön USB 2.0 kablosu ile anakartına takıp Cooler Master'ın Wraith Prism yazılımı ile efektleri değiştirebiliyorsun, ortada dijitallik var ve ben böyle şeylerden hoşlanıyorum.
Görünüşe önem verdiğim için ben şahsen Wraith Prism seçerdim, ama dediğim gibi soğutma performansı olarak T6 Ultra daha iyi.

Anakartımızın rgb kontrol özellgii olmasada ışığı ozelleştire biliyor muyuz?

Rikka

80+ Bronze
Hocam estetik gelmiyor çok kaba ayrıca b450m serisi için ramlere çok yakın oluyorlar kasanın şıklığını bozuyor.Şimdi diyeceksin ki önemli olan işlevi soğutması vs. çok net haklısın ama sonuçta işin birde görsellik boyutu var.Sonuçta cam kasa RGB fanları görsellik için alıyoruz.Kule tipi fan sistemin ortasına direk gibi geliyor :) writh prism benzeri alternatif bir fanda olabilir.Demek istediğim çok kaba olmayan RGB olup sistemin görseline ayak uyduran mümkünse fanı üstte olan bir soğutucu arayışındayım.Kasam dark guardian ve 8 fanlı olarak güzel bir görsel yakaladım bunu kule tipi ile bozmak içimden gelmiyor.Diğer açıdan bakınca tabii ki kule tipinde de güzel performans ve serin bir işlemci kullanımı olacak.Benim ekstra bir oc beklentim yok boost kullanımda 3.8-4.2ghz aralığında çalışırken ısınma sorunu yaşamasam yeterli.Onun için prism bu konuda işimi görür mü diye sürekli soruyorum.Ryzen 3600 ile hava akışı iyi olan bir kasada prism ile ısı değerleri ne olur kullananlardan onu öğrenmek istiyorum.Birisi ben kullanıyorum gayet iyi diye destek verse direk alacağım:)
Ileride RGB fan takarsın.T6 Ultranın fanları çıkabiliyor.

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Hocam yükte kaç dereceyi görüyor prism ile? Bende de ryzen 3600 var kule tipi almak istemiyorum 200 liraya prism veriyor arkadaş sence sıkıntı yaşar mıyım?
Ortalama 66 derecede oluyor sıcaklık.

alper99

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Alper Metin
Ortalama 66 derecede oluyor sıcaklık.
Sonunda istediğim cevap geldi.Ben şuanda stok fan ile kasanın hava akışı çok iyi olmasına rağmen 73-74 derecelerde geziyorum.Çok istisnai olarak 80i görmüşlüğü var.65-66 dereceler iyi gibi görünüyor 200tlye prisme geçme fikrim dahada arttı.

Top Bottom