Arama sonuçları: *

1. MotionlessINWhite

Yardım Termal macun önerisi

Hayır, 3500X fazlasıyla yeterli. Ayrıca W değerine göre macun seçilmez, bileşiği de önemli. Wipaste C2 o konuda çok başarılı ve fiyatı da çok uygun.
  2. MotionlessINWhite

Yardım Termal macun önerisi

3500X için o kadar para vermenize gerek yok, gramaj açısından ve performansı açısından Wipaste C2 alıp geçebilirsiniz...
  3. MotionlessINWhite

Öneri 250TL FAN ÖNERİSİ FİYAT PERFORMANS ??

Benım attıgım daha iyi.
  4. MotionlessINWhite

https://www.amazon.com.tr/dp/B08CKY4Q3H/ref=asc_df_B08CKY4Q3H1601165400000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B08CKY4Q3H&linkCode=asn Bu soğutucu varken diğer soğutucuların yüzüne bile bakma.
  5. MotionlessINWhite

Fan mı yoksa işlemci soğutucu mu?
  6. MotionlessINWhite

Arctic MX-4 sahtesini nasıl anlayaacağız?

Orijinal olanı kendi boyunda bir kutuda geliyor. Ek olarak satıcıyı da araştır, mesela direkt Teknobiyotik veya diğer sitelerde de olsa Teknobiyotik satıcısından alırsan sahte gelmez. Diğer satıcıların çoğunda sahte gelir.
  7. MotionlessINWhite

Çözüldü✓ 2 Termal macun arasında arada kaldım.

MX-4 gayet işinizi görecektir. Ancak en ucuzunu almayın, ya Amazon Türkiye'den ya da Teknobiyotik sitesinden alın. https://www.amazon.com.tr/dp/B07L9BDY3T/ref=asc_df_B07L9BDY3T1618983180000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B07L9BDY3T&linkCode=asn 99 TL için çok iyi bir macun...
  8. MotionlessINWhite

Öneri Max 50 tl termal macun önerisi?

STC8 gayet güzel bir termal macun.
  9. MotionlessINWhite

ıD-COOLING SE-224-XT -- i5 10400f uyumlumudur

Evet uyumlu, aynı sokette kullanıyorum.
  10. MotionlessINWhite

Se 224xt soğutma jel ne işe yarar ?

O soğutucu kutudayken nem kapmasın diye koyuluyor. Kullanmanız için değil yani, kutusuna atın dursun.
  11. MotionlessINWhite

10400F Soğutucu Önerisi (200₺)

Soğutucunun fanı sadece kırmızı ve kapatma gibi bir durum yok maalesef. Ancak çok şaşalı bir seviyede parlamıyor, sadece olsun diye koyulmuş ve tatlı gösteriyor.
  12. MotionlessINWhite

10400F Soğutucu Önerisi (200₺)

10600KF ile kullanıyorum dostum. Kesinlikle o fiyata alınabilecek en iyi soğutucu, sırf alüminyum olması bile tercih etmek için sebep.
  13. MotionlessINWhite

GPU/CPU'nuz en fazla kaç derece gördü?

10600KF işlemcim oyunlarda maksimum 55 derece oldu. 1660S GPU'm ise 70.
  14. MotionlessINWhite

Öneri Uygun Fiyatlı Termal Macun

Hocam 7'sinde verildiyse normal, birkaç güne TR'ye gelir gibi. Singapur post ile geliyor, haliyle Hong Kong - Singapur - Türkiye şeklinde. China post olsaydı Hong Kong - Türkiye olurdu.
  15. MotionlessINWhite

Snowman gayet iyi bir macun yapmış, yani evet fazlasıyla iyi. Intel stok fan konusunda emin değilim ancak minimum 10 derece düşüş gözlemleyebilirsin. Kasanın hava akışı iyiyse 20 derece düşüş olasıdır.
  16. MotionlessINWhite

MX-4'den, Snowman'e geçince 5-10 dereceye kadar fark etti. Haliyle eğer 4-5 derece senin için büyük ise çok fark var diyebilirim. Eğer zamanın yoksa Zalman alıp geçebilirsin, üzmez.
  17. MotionlessINWhite

Ben de bu ayın ikisinde aldım, 11 günde elime ulaştı.
  18. MotionlessINWhite

Tabii ki Snowman MTG10. Kendim de kullanıyorum, efsane bir macun.
  19. MotionlessINWhite

Eğer Türkiye'den alacaksanız: https://www.vatanbilgisayar.com/zalman-zm-stc8-termal-macun.html#urun-ozellikleri (8.3m-Kw iletkenliği var) Eğer yurtdışı düşünürseniz...
  20. MotionlessINWhite

Hala T6 ultra alınır mı

Tercih edilebilir, stok soğutucu olarak Wraith Prism var ancak fiyatları çok uçuk. Eğer bütçenizi 220 TL falan yaparsanız ID-Cooling SE-224-XT-R almanızı öneririm. https://www.morhipo.com/id-cooling-se-224-xt-r-islemci-sogutucu/30752218/detay?utm_source=akakce&utm_medium=cpc&v=1.4.6
Top Bottom