Eğer Türkiye'den alacaksanız:
https://www.vatanbilgisayar.com/zalman-zm-stc8-termal-macun.html#urun-ozellikleri
(8.3m-Kw iletkenliği var)
Eğer yurtdışı düşünürseniz:
Aliexpress 10 USD kuponu ile 23 TL'ye geliyor, 16 TL vergi çıkıyor. Toplam 39 TL'ye mal etmiş oluyorsun.Kardan adam termal macun 14.3W/mk PC iÅlemci CPU soÄutucu termal gres bilgisayar soÄutma fanı VGA GPU LED bileÅik soÄutucu alçı - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Tabii ki Snowman MTG10. Kendim de kullanıyorum, efsane bir macun.Hangisi daha iyi?
Hocam sizinki ne zaman aldiniz ne zaman geldi? Mart başında aldım hala trye girmedi.Tabii ki Snowman MTG10. Kendim de kullanıyorum, efsane bir macun.
Ben de bu ayın ikisinde aldım, 11 günde elime ulaştı.Hocam sizinki ne zaman aldiniz ne zaman geldi? Mart başında aldım hala TR'ye girmedi.
MX-4'den, Snowman'e geçince 5-10 dereceye kadar fark etti. Haliyle eğer 4-5 derece senin için büyük ise çok fark var diyebilirim. Eğer zamanın yoksa Zalman alıp geçebilirsin, üzmez.
Snowman gayet iyi bir macun yapmış, yani evet fazlasıyla iyi.Snowman o kadar iyi mi yani? Mesela 8 aydır macun değiştirmedim ben ve intelin kendi macunu vardı. Ben bunu alıp sürersem 80 den 60 a düşer mi?
Allah Allah şu global takip sitelerinden bakıyorum ürüne ssdeki gibi diyor. Acil ihtiyacım yokta bundan önceki siparişlerim 2 3 haftada geliyordu. 7 sinde kargoya verilmiş.Ben de bu ayın ikisinde aldım, 11 günde elime ulaştı.