Resourn
80+
- Katılım
- 6 Aralık 2020
- Mesajlar
- 124
Ryzen 5 3500X işlemciye kullanacağım. Termal macun piyasasına bakmayalı değişiklikler olmuş, MX-6 falan çıkmış galiba. Ne alınmalı sizce? Bütçe 200 civarı düşünüyorum.
mx 4 mx 6 dan daha iyi diye duymustum ?Ryzen 5 3500X işlemciye kullanacağım. Termal macun piyasasına bakmayalı değişiklikler olmuş, MX-6 falan çıkmış galiba. Ne alınmalı sizce? Bütçe 200 civarı düşünüyorum.
Bütçenizi artırabilirseniz cooler master mastergel maker nano alabilirsiniz.Hocam 6 W/mk az gelmez mi?
Hocam 6 W/mk az gelmez mi?
Thermal Grizzly - Kryonaut Termal Macun - Bilgisayar ve Konsollardaki tüm İşlemcileri, Grafik Kartlarını ve ısı Alıcıları Soğutmak İçin (1 gram) https://amzn.eu/d/hGF2ld6 al sık çöpe at en iyisiRyzen 5 3500X işlemciye kullanacağım. Termal macun piyasasına bakmayalı değişiklikler olmuş, MX-6 falan çıkmış galiba. Ne alınmalı sizce? Bütçe 200 civarı düşünüyorum.