Arama sonuçları: *

1. Mustafa Zahid

Ryzen 5 5600X için 95C sıcaklık daha oyun ana menüsündeyken normal mi?

Böyle bir sorun olsaydı bilgisayarı ilk aldığımdan itibaren olurdu. Büyük ihtimalle alalı 1 sene 3 ay geçtiğinden dolayı hem stok fan olmasından hem de termal macunun eskimesinden dolayı böyle sonuç alıyorum.
  2. Mustafa Zahid

SE 226 XT'nin fiyatları 2500 civarı diye hatırlıyorum. Neyse zaten bu sıralarda bir bütçem yok o yüzden yine stok fanla devam edeceğim. Zaten çok nadiren oyun oynuyorum okuldan ötürü. Çok da sorun çıkaracağını sanmam. Bu 1 hafta geçtikten sonra yine 2-3 ay daha oynamayacağım. Sağ ol teşekkür...
  3. Mustafa Zahid

Ben de böyle stok fanla kullanalı 1 seneyi geçiyor bir sorununu görmedim ama neyse yine de elimde biraz param olunca duruma göre X123 veya SE224XT falan bakarım. Sağ ol
  4. Mustafa Zahid

Normal oyuna girince 86'ya düştü şimdi.
  5. Mustafa Zahid

Daha oyuna yeni girdim sıcaklığım anında buralara fırladı. Stok soğutucu kullanıyorum da Rust gibi oyunlarda falan 86 derece alıyordum çok sorun etmiyordum. Bu MSI Afterburner yanlış falan mı gösteriyor nasıl bu kadar fırlamış olabilir? Bir de bu işlemcinin sınırı zaten 95 derece değil mi yani...
  6. Mustafa Zahid

Çözüldü✓ Monster Tulpar T7 V24.1 için Laptop Soğutucu Önerisi

Kanka ben eskiden 400TL'ye Zalman-NS2000 almıştım ve çok iyi performans veriyordu ama yanlış hatırlamıyorsam şu an fiyatı 1000-1200 falan.
  7. Mustafa Zahid

Laptop soğutucu önerir misiniz?

Kendim Zalman NS2000 kullanıyordum 97'den 86'ya kadar düşürmüştü.
  8. Mustafa Zahid

Laptop soğutucu önerir misiniz?

97'den 93-92 derecelere düşürür. Yine de rahatsız eder.
  9. Mustafa Zahid

Nasıl soğutabilirim?

Kasan beyaz ise SE224XTS White falan bakabilirsin. Siyah modeli de var.
  10. Mustafa Zahid

Ryzen 5 5600 için sıvı soğutma

Stok fandan 2-3 kat iyidir. 80 dereceyse 65-70lere düşürür
  11. Mustafa Zahid

R5 5600 HAVA SOĞUTMA ÖNERİSİ

SE 224 XTS de bakabilirsin.
  12. Mustafa Zahid

Ryzen 5 5600X nasıl en sağlıklı şekilde UV atabilirim?

Soğutucu almak için şu an param yok onun yerine sağlıklı bir şekilde biraz UV yapıp dereceyi 85lerden 80lere falan düşürmek istiyorum nasıl yapabilirim? Ryzen Master'dan yapılıyor sanırsam ancak ben onları hiç anlamıyorum.
  13. Mustafa Zahid

Am4 sogutucu am5 uyarmi

Bazı soğutucu marka modelleri AM5 için soket yolluyordu belki senin aldığın modelde de öyle bir şeyler yapıyor olabilirler.
  14. Mustafa Zahid

Laptop Soğutucu Önerisi (MONSTER ABRA A7 V13.2)

Excalibur G900 cihaz kullandığım için zaten bu modellerde doğal olarak oyun modunda kullanırsan kolay bir şekilde 100 dereceye yaklaşıyor. Cahillerle uğraşamam dostum iyi günler.
  15. Mustafa Zahid

Kardeş sorunun mu var kendi test videom bu :D Hani sıcaklık yükselince GPU kullanım falan da azalır ya ondan FPS de azalır.
  16. Mustafa Zahid

https://forum.donanimarsivi.com/konu/zalman-ns2000-sicaklik-testleri.621463/
  17. Mustafa Zahid

Yardım Sıvı Soğutmam Artık Soğutmuyor. Yardım Eder Misiniz?

Termal macun değil ki bu bir sürede değiştiresin. Sıvı soğutmayı 5 sene kullansan bile sıvısını değiştirmene gerek yok.
  18. Mustafa Zahid

Hangi Oyucu Koltuğunu Almalıyım Bütçe 3500

Değil. Birisi plastik ayak birisi metal ayak. Oyuncu koltuğu alırken kumaş ve metal ayak olmasına dikkat et.
  19. Mustafa Zahid

Hangi Oyucu Koltuğunu Almalıyım Bütçe 3500

Listenden çıkar. https://www.xdrive.com.tr/xdrive-15li-profesyonel-oyuncu-koltugu-siyah Onun yerine listene bunu ekle.
Top Bottom