Laptop soğutucuların işe yaramadığını çok okudum ama tercih sizinSelamlar, yeni aldığım monster bilgisayarım için bir soğutucu arıyorum. 17 inc büyüklüğünde bilgisayar ona göre öneri verirseniz sevinirim.
@Mustafa Zahid bunun gibi bir dünya yorum var bu sitede çok döndü konusuLaptop soğutucuların işe yaramadığını çok okudum ama tercih sizin
Laptop soğutucuların işe yaramadığını çok okudum ama tercih sizin
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Mustafa Zahid bunun gibi bir dünya yorum var bu sitede çok döndü konusu
bu kadar fark ettirmez allah askina cocuk mu kandiriyorlar aynen 27 fpsden 60 a cikmisİnceleme - ZALMAN-NS2000 Sıcaklık Testleri
Konu Girişi Selamlar, normalde bu incelemeyi soğutucunun fotoğrafları ve bir kaç özelliğini ekleyerek yapacaktım fakat onlar için pekte imkanım bulunmuyor. O yüzden bu konuda sadece soğutucusuz sıcaklık / soğutuculu sıcaklık karşılaştırması yapacağım. Size direkt YouTube linkini bırakayım...forum.donanimarsivi.com
Alıntıyı görüntüle
Kardeş sorunun mu var kendi test videom bu Hani sıcaklık yükselince GPU kullanım falan da azalır ya ondan FPS de azalır.bu kadar fark ettirmez allah askina cocuk mu kandiriyorlar aynen 27 fpsden 60 a cikmis
tamam çocuk mu kandiriyosun kardesim ne yaptin fanlari elinle falan mi kapattın testi yaparkenKardeş sorunun mu var kendi test videom bu
Excalibur G900 cihaz kullandığım için zaten bu modellerde doğal olarak oyun modunda kullanırsan kolay bir şekilde 100 dereceye yaklaşıyor. Cahillerle uğraşamam dostum iyi günler.tamam çocuk mu kandiriyosun kardesim ne yaptin fanlari elinle falan mi kapattın testi yaparken
excalibur g770 kullanıyorum forza horizon 5 1080p high, rt high, 2x msaa açık sekilde oynarken soğutucu 4-5 derece farkettiriyor sadece.Excalibur G900 cihaz kullandığım için zaten bu modellerde doğal olarak oyun modunda kullanırsan kolay bir şekilde 100 dereceye yaklaşıyor. Cahillerle uğraşamam dostum iyi günler.
Soğutmayla fps arttığını sanıyor 27 60 a birde onuda geçtim hikaye uyduruyortamam çocuk mu kandiriyosun kardesim ne yaptin fanlari elinle falan mi kapattın testi yaparken