Arama sonuçları: *

1. Quepardo

Yardım R5 5600 oc yardım lazım

4.7 ghz 1.25volt sabitleyince şu anda böyle oldu aida64 de stabil ancak prime95 small fft testinde başlat dediğim gibi bilgisayar kapanıyor çözemedim cpu aşırı ısındı diyor açarken ama tıkladığım saniyede gerçekleşiyor 1683950908 Dostlar şöyle bir sorun fark ettim önceden var mıydı bilemiyorum...
  2. Quepardo

Voltaj değerin nedir
  3. Quepardo

Dostlar imzadaki sistemde ek 1 deki ayarları yaptım test sonuçları da ek 2 de gördüğünüz şekilde Sistemde herhangi bir ısınma yok pbo yerine manuel oc ile daha yüksek sonuçlar alabilir miyim yardımcı olur musunuz 1683940238 @RevDeisDou @crazyreign
  4. Quepardo

Beyaz 240mm sıvı soğutma tavsiyesi

Tamamdır sipariş ettim ls520den hepinize teşekkürler
  5. Quepardo

Hocam son olarak ls520 gayet güzel yorumları da olumlu ama işlemcinin üstüne koyduğumuz pompa olan kısım siyah ya onu özelleştirebiliyor muyuz herhangi bir şekilde yoksa orası siyah kalıyor mu
  6. Quepardo

Neden sizce
  7. Quepardo

Kasa h5elite hocam malesef 240 mm yer var 1683526682 İkiniz de hem fikir olarak deepcool daha iyi diyosunuz o yüzden size soruyorum internette bakındığımda deepcool daha sesli çalışıyor ama daha yüksek ve düşük rpm aralığı var diyor anladığım kadarıyla boşta daha sessiz yükte daha sesli olacak...
  8. Quepardo

Lian li ile kıyaslarak görsel ve performans açıdan en iyisi deepcool mu diyosunuz hocam
  9. Quepardo

Dostlar yeni beyaz sistem topluyorum bütün parçaları sipariş ettim soğutma konusunda son bir kez araştırayım diye size danışıyorum Normalde almayı planladığım soğutucu lian li galahad 240mm white Fiyatı 3100 tl Max bütçe 3100 şeklinde başka önerebileceğiniz sıvı soğutma var mı 240mm olarak
  10. Quepardo

Snowman t6 ultra fan sesi sorunu

Duyar ile bir alakası yok bunun 2 fan toplamı t6 fiyatını geçiyor zaten ben mantığına laf söylüyorum
  11. Quepardo

Bütçe belirtmemiş diye bunu yapman pek faydalı değil, noctua nf-f12 önerelim istersen arkadaşa çok daha kalitelidir kendileri Öneri olarak kasayı masadaysa yere koyabilirsin fanlarını temizleyebilirsin ya da bütçen olduğunda sıvı bir soğutmaya geçebilirsin
  12. Quepardo

Kendisi 200 tl civarı olan bir soğutucuya tanesi 120tl civarı olan fan mı öneriyosun kanka
  13. Quepardo

Sistem süsleme ve soğutma

Nedeni nedir peki sistem daha sıkışmış ve kasa daha boş gözükmez mi
  14. Quepardo

Peki mATX ve ATX arasında boyut dışında fark olur mu ve warcry için hangisi daha iyidir onu biliyor musun 1610836228 Hani hangisi daha hoş olur gibisinden ben atx e yeltenicem bi sorun yoksa parçalar sıkışmasın diye de
  15. Quepardo

Yani özet olarak anladığım kadarıyla oc konusunda da daha iyi sanırım
  16. Quepardo

Yani ben öyle çok zengin falan değilim elimdekini satıp en az parayı harcayarak güzel bir şey elde etmek istiyorum :D 1610835416 Bir de bu mosfet soğutucusu ne işe yarıyor 1610835508 Tamamdır o zaman zaten kafamdaki plan bu sıvı soğutucu kasa falan güzel olsun pc yetersiz gelirse ileriki...
  17. Quepardo

Aynen t6 kullanamayacağım için sıvı istiyorum ama tek fan ile 3 fan arasında ne kadar performans farkı olur fiyata değer mi ve görüntü olarak nasıl olur sıvı soğutma argb mi bu arada bütün sistemi uyumlu yapmak istiyorum da 1610835258 Zaten warcry da psu direkt arka bölmede oluyor sadece...
  18. Quepardo

Modüler güç kaynağının ne farkı oluyo o sleeve kabloya yeltenmem gibi ya en fazla ekran kartını dik takmayı alırım da kablo için 400 fazla gibi geldi
  19. Quepardo

Zaten pek bütçe belirlemedim olabilecek en f/p haliyle yapmak istiyorum sıvı soğutmayı sona bakmayı da düşündüm de kasayla aynı anda almak zorunda kalabilirim çünkü warcry stok soğutucu için çok dar kalıyor 1610833976 Genel olarak bu ekteki görüntüyü elde etmeye uğraşıcam buradaki sıvı soğutmayı...
  20. Quepardo

O arkadaş birçok konuda yardımcı oldu zaten :D
Top Bottom