Neler Yeni

Sistem süsleme ve soğutma

Quepardo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Berkem Özevim
Beyler sistem imzada var aylarca yavaş yavaş süslemek istiyorum kafamdaki planlar kasayı gamepower warcry ile değiştirmek anakartı argb destekli bir şey ile değiştirmek ve t6 yı sıvı soğutma ile değiştirmek şimdi size öncelikli sorum t6 ile sıvı soğutma arasında performans farkı yaşar mıyım ve tek fanlı sıvı soğutma almak mı daha f/p olur yoksa 3 fanlı almak mı
3 fanlı olarak ektekini gördüm yaklaşık 400 tl değişiyor sanırım ortalamada
Mesaj otomatik birleştirildi:

3 fanlı alırsam direkt warcry a takıcam ama tek fanlı alırsam warcry a bir de 3 lü fan kiti alıcam 250 tl ye toplam 10 fan olucak kasada

Ekler

• 1610833593270.png
    1610833593270.png
    519.8 KB · Hit: 90

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games

Quepardo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Berkem Özevim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sıvı soğutma işini sonraya bırakmanızı öneririm ki T6 iyi bir soğutma.
Bütçe belirtmemişsiniz.
Zaten pek bütçe belirlemedim olabilecek en f/p haliyle yapmak istiyorum sıvı soğutmayı sona bakmayı da düşündüm de kasayla aynı anda almak zorunda kalabilirim çünkü warcry stok soğutucu için çok dar kalıyor

Genel olarak bu ekteki görüntüyü elde etmeye uğraşıcam buradaki sıvı soğutmayı biliyorsanız o da iyi olur o konuda da öneriye açığım

Ekler

• 1610833924214.png
    1610833924214.png
    283.4 KB · Hit: 58

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Zaten pek bütçe belirlemedim olabilecek en f/p haliyle yapmak istiyorum sıvı soğutmayı sona bakmayı da düşündüm de kasayla aynı anda almak zorunda kalabilirim çünkü warcry stok soğutucu için çok dar kalıyor
Aslında sisteminiz gayet güzel.
Anakart olarak TUF B450M-PRO veya PLUS'a geçebilirsiniz. Mümkünse Pro olsun çünkü PLUS'ta olduğundan daha fazla mosfet soğutucusu var.
Sıvı soğutma olarak bilgim yok.
Güç kaynağını Modüler bir PSU ile Değiştirebilirsiniz. Ve sleeve kablo kullanabilirsiniz.
Onun dışında bir şey görünmüyor.

Emir Şensoydan

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Beyler sistem imzada var aylarca yavaş yavaş süslemek istiyorum kafamdaki planlar kasayı gamepower warcry ile değiştirmek anakartı argb destekli bir şey ile değiştirmek ve t6 yı sıvı soğutma ile değiştirmek şimdi size öncelikli sorum t6 ile sıvı soğutma arasında performans farkı yaşar mıyım ve tek fanlı sıvı soğutma almak mı daha f/p olur yoksa 3 fanlı almak mı
3 fanlı olarak ektekini gördüm yaklaşık 400 TL değişiyor sanırım ortalamada

3 fanlı alırsam direkt warcry a takıcam ama tek fanlı alırsam warcry a bir de 3 lü fan kiti alıcam 250 TL ye toplam 10 fan olucak kasada
Warcry alırsan sistemin güzel durur. Ekran kartın içinde dikey ekran kartı aparatını alırsın . Ramleri satıp RGB almanı öneririm.
Zaten warcry alırsan T6 ultrayı kullanamayacaksın . Soğutucu olarakta PF 360 almanı öneririm

Quepardo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Berkem Özevim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anakart olarak TUF B450M-PRO veya PLUS'a geçebilirsiniz. Mümkünse Pro olsun çünkü PLUS'ta olduğundan daha fazla mosfet soğutucusu var.
Güç kaynağını Modüler bir PSU ile Değiştirebilirsiniz. Ve sleeve kablo kullanabilirsiniz.
Modüler güç kaynağının ne farkı oluyo o sleeve kabloya yeltenmem gibi ya en fazla ekran kartını dik takmayı alırım da kablo için 400 fazla gibi geldi

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Modüler güç kaynağının ne farkı oluyo
Gereksiz ve kullanmadığın kabloları sökebilmene. İhtiyacın olan kabloları takıyorsun bu sayede kablolama daha iyi oluyor.

Quepardo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Berkem Özevim
Warcry alırsan sistemin güzel durur. Ekran kartın içinde dikey ekran kartı aparatını alırsın . Ramleri satıp RGB almanı öneririm.
Zaten warcry alırsan T6 ultrayı kullanamayacaksın . Soğutucu olarakta PF 360 almanı öneririm
Aynen t6 kullanamayacağım için sıvı istiyorum ama tek fan ile 3 fan arasında ne kadar performans farkı olur fiyata değer mi ve görüntü olarak nasıl olur sıvı soğutma argb mi bu arada bütün sistemi uyumlu yapmak istiyorum da

Gereksiz ve kullanmadığın kabloları sökebilmene. İhtiyacın olan kabloları takıyorsun bu sayede kablolama daha iyi oluyor.
Zaten warcry da psu direkt arka bölmede oluyor sadece kullandıkların ön tarafa gidiyo o yüzden sorun olacağını pek sanmıyorum ya :/

Emir Şensoydan

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Aynen t6 kullanamayacağım için sıvı istiyorum ama tek fan ile 3 fan arasında ne kadar performans farkı olur fiyata değer mi ve görüntü olarak nasıl olur sıvı soğutma argb mi bu arada bütün sistemi uyumlu yapmak istiyorum da
Hem görünüş olarak hemde performans olarak daha iyi olur. Evet fiyatına değer. PF360'ta argb bir soğutucu .

Quepardo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Berkem Özevim
Yani ben öyle çok zengin falan değilim elimdekini satıp en az parayı harcayarak güzel bir şey elde etmek istiyorum :D

Bir de bu mosfet soğutucusu ne işe yarıyor

Hem görünüş olarak hemde performans olarak daha iyi olur. Evet fiyatına değer. PF360'ta argb bir soğutucu .
Tamamdır o zaman zaten kafamdaki plan bu sıvı soğutucu kasa falan güzel olsun pc yetersiz gelirse ileriki yıllarda sat yenisini al değil yükselt şeklinde ilerlerim diyorum

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Top Bottom