Arama sonuçları: *

1. RevDeisDou

9950x ls520s yeterli mi

X3D ler yapısı gereği daha soguk calısıyor genelde ama 9000 serisinde GHz ler de kısık değil yani 9950X3D yi muhtemelen sogutmaz ama oyun konusunda baya fark edeceği kesin. Yani renderda kaybedeceğin %3-5 için oyunda kazanacağın %15-20 ye değer gibi. 7950X3D bile alsan 9950X yerine tercih...
  2. RevDeisDou

9950x ls520s yeterli mi

X3D' yi bekle bence. 7950X3D ile dolar bazında aynı fiyatta olucak diyolar. Dolayısı ile bu onu 9950x ile aşağı yukarı yakın fiyatta yapar. Türkiye şartlarında 27k falan olur heralde şanslıysak 25 ama umarım 30 olmaz. Keza öyle olmasa bile 7950X3D de alınabilir. Aşağıdaki şartları gözeterek...
  3. RevDeisDou

R5 5600 4.8 Ghz [ OC ] ile 5600X'i Geçtik!

Garanti açısından 1.425 gibi bir değeri öneririm sıcaklık 95' i gecmiyors. Voltaj açısından daha günlük kullanım olması için 4.8 GHz de yapılabilir
  4. RevDeisDou

amd işlemci için soğutucu önerisi

İçindeki kablo ile bile ARGB desteği yok CoolerMaster rgb uygulaması falan vardı. 5v ARGB ile uyumlu calısmıyor olması lazım. Gammax 200T de şu he :
  5. RevDeisDou

amd işlemci için soğutucu önerisi

Şu Prism tenekesini niye tr de bu kadar abartıyonuz aşırı sesli bir metal parçasından fazlası değil tam ARGB desteği bile yok. 400 tl üstü verilmez sıfırına. Her seyden önce su fanın STOK FAN oldugunu unutup 1500 liraya ilan atıyonuz
  6. RevDeisDou

Deepcool LE500 2.200TL'ye Alınır Mı?

LS520 den biraz gücsüz. 5 derece belki. Ayrıca sanırım sadece mavi renk. Sanki 600-700 verip LS520 almak daha garanti ama alınmaz diyemem. Sonucta 700 lira falan da az para değil
  7. RevDeisDou

ANTEC Termal Macun ?

Arctic Silver 5 ile aynı ürün. 9W/mK civarı olabilir. https://www.conrad.com/en/p/arctic-silver-arctic-silver-5-thermally-conductive-paste-8-9-w-mk-3-5-g-max-temperature-130-c-150352.html
  8. RevDeisDou

Ryzen 5 5600 4.8 Ghz Overclock

Bu hangi anakart bunu almamak lazım
  9. RevDeisDou

Bize nasip olmaz ki öyle şeyler
  10. RevDeisDou

1.3V da 5600 Soğumuyor ya 2 fanlı t6 ultra var üstüne 2 tane Sıvı soğutma fanı takılı 1.2750v falan limit yani azıcık daha üstü 100 derecelere yaklaşıyor 1.275V da bile 96 larda 5-10 dakka daha testte dursa 100 görücek o da bende 148W mı ne güç tüketimi var 4.7GHz/1.275v Bunun yerine PBO +200 ve...
  11. RevDeisDou

Yeni işlemciye RAM OC ayarları değiştirilmeli mi?

Bi ram testi yap muhtemelen geçer devam edersin
  12. RevDeisDou

Çözüldü✓ 360MM SIVI SOĞUTMA ÖNERİSİ

LS720 veya bitfenix cube' a da bakılabilir
  13. RevDeisDou

GAMING GEN TR enermax yetkili bayisi olacak.

Markalar jelatin vb yavaştan kaldırıyor sanırım. Hiçbir firmanın 4080 4090 gibi kartların kutusu açıldığı için 2. el olarak satacağını veya imha edeceğini sanmıyorum. İlk 14 gün olan kartları tekrar paketler satarlar. Benim için sorun değil çünkü kart 14 günden fazla calısmıs olamaz ve sanırım...
  14. RevDeisDou

14 günden kısa süre kullanılmış SORUNSUZ (Çiziksiz) bir ürünün sıfırdan tek farkı daha önce fanının dönmüş olmasıdır. Tabii psikolojik olarak sen rahatsız olabilirsin ama ben olmam saygı duyarım hocam. İyi forumlar. Sonuç ne oldu bu arada? İade vb? Bir de firmalar yavaş yavaş onları kaldırmaya...
  15. RevDeisDou

Çizik olursa kusurlu olur jelatin olmayınca kusurlu olmaz. Kusursuz jelatinsiz ürün de kusursuz ve kaç yıl garanti varsa o kadar olur sıfır üründür yani. Çizik varsa üzerinde işler değişir
  16. RevDeisDou

Jelatin olup olmaması da umrumda değil sorunsuz ise. Çizik sıkıntı ama
  17. RevDeisDou

Sıvı soğutması garip sesler cıkarıp stok soğutma performansına düşünce kendim tamir edeyim dedim elime aldım valla. PSU ve AIO ları girerse güzel olur. Bendeki model https://www.amazon.com.tr/ENERMAX-ENERMAX-So%C4%9Futmal%C4%B1-LIQMAX-III-ARGB/dp/B07ZKRKY7Y 1704800836 Satıcı umrumda değil...
  18. RevDeisDou

Sonunda be :D Sıvı soğutmaları 2 yıl sonra elimde kaldıydı artık kalırsa çalacak kapı var :D
Top Bottom