Arama sonuçları: *

1. RevDeisDou

Soğutucu Pompa Hızı ve Fanların Hızı Kaç Olmalı ?

Sesine tahammul edebileceğin en yüksek hıza sabitle %100 de raahtsız olmuyorsan %100 kalabilir daha iyi
  2. RevDeisDou

Laptopumda MX-4 mü PTM 7950mi kullanmalıyım?

Stok sürülü gelen macun daha iyi dayanır zaten mx4 max 1-2 ay mx6 2-3 ay falan dayanır en mantıklısı PTM
  3. RevDeisDou

Çözüldü✓ Sıvı soğutucu taktım ama anormal değerler alıyorum...

Pompayı fulle sabit tut fanlar autoda kalabilir veya sesliyse yavaşlatabilirsin. Pompa da cok sesli ise %85' E falan çekebilirsin
  4. RevDeisDou

Yardım 9800X3D oyunda 90 dereceye çıkıyor!

7800X3D boyle sogutması sıkıntı 3d cache yüzünden. 9800X3D de ısınıyor ama bu sefer 3dcache değil de işlemcinin kilitsiz olması cok yüksek hızlara cıkması dolayısı ile ısınıyor 7800X3D hızlarında calısan bir 9800X3D buz gibi calısır misal. Eşit watt çektiklerinde yapısı gereği 9800X3D 7800X3D...
  5. RevDeisDou

104W cok yüksek ya benim 7800X3D bu watt' ı cinebench de görüyo
  6. RevDeisDou

90W civarı tüketime göre biraz sıcak bu da sogutma biraz kötü oldugu için normal gibi geldi bana benim işlemci 7800X3D 90W civarında 82-83 derece oluyor 360mm ile
  7. RevDeisDou

Allah kurtarsın muhtemelen normaldir Watt ve frekansı da aç bakalım
  8. RevDeisDou

Ryzen 7 7800x3d boşta 50-60 derece

Bende de Enermax liqmaxflo 360 var boşta duruma göre 50-60 forza 5 oynarken 60-69 derece PBO +200 MHz, -20 CO
  9. RevDeisDou

Öneri Honeywell PTM 7950 vs Arctic mx-6 🔥🔥 cinebench r24 ve r23 skorları

CPU için ugrasmaya değmez pump out sorunu olmuyor genelde MX6 + CPU da zaten he varsa kullanırsın da elimde MX6 varken CPU için bu ürünü almak boşa para kaybı olur. GPU için ise ibre tersine döner
  10. RevDeisDou

RX 6800 XT için Thermalright Heilos alacağım kaç tane almalıyım

Nasıl kullandın biraz detay verir misin kesme kısmından falan veya önce ısıttın veya soguttun mu
  11. RevDeisDou

Aldım bakalım 1 tane umarım boyutu yeter 6800XT için aslında derdim buydu. PTM ile tıpatıp aynı zaten bu ürün. 14900K 253W limit test
  12. RevDeisDou

GPU Die için kullanıcam kral PTM yerine bunu almayı düşünüyorum işte PTM7950 ile birebir performansı var MX6 1 aya kalmadan pump out oluyor
  13. RevDeisDou

Ürün bu alternatifi yoktur ama varsa alabilirim GPU için kullanacağım 6800XT ama boyutları hakkında tam bilgim yok bir yerde gördüğüme göre bu 30x40 boyut yetiyor lakin nasıl uygulamam gerektiği veya gerçekten uygun olup olmadıgını bilmiyorum...
  14. RevDeisDou

9800X3D için termal macun önerisi

CPU için MX6 al geç kanka düşünmeye gerek yok 8gramını al ömürlük kullanırsın, CPU için pump out problemi de yok ama GPU için PTM dısında pek ürün önermem artık. CPU içinde senede 1 değişsen yeter ama sıcaklıklar bariz artarsa rastgele zamanlarda değiştirebilirsin 8gramı cok ucuz oldugu için
  15. RevDeisDou

Yardım Sıvı soğutmaya rağmen boşta işlemcim 60 derece?

Sabit 35-40 arası olmuş ise baya iyi olmuş. Sıvı soğutma ömrü açısından pompa hızlı olması daha iyi. Ayrıca hızı sabit tutun bence 85 dereceye kadar sabit sonra da full speed tutuyorum fan da 30-40 civarı pompa 85
  16. RevDeisDou

Fan hızını ses seviyesine göre kendin ayarla ama pompa hızını tavsiyem 100 de sabit tut eğer 100 çok sesli ise sesine tahammül edebildiğin max seviyede sabit yüzde de tutmanı öneririm %80 lerin de cok altına düşmemeni hatta bence %85 lerin
  17. RevDeisDou

Pompa hızını %100' e sabitleyip dene ayrıca işlemcin boost frekansına cıkarken voltajı köklediği için bu ani ısı artışları normal ve bir zararı yok. Onemli olan yük ve oyun
  18. RevDeisDou

THERMALRIGHT TL-C12C-S X3 (Triple) BLACK Alınır mı?

Kardeşim aldı motorundan garip ses geliyo dedi ama ben rahatsız olmadım onun PC' ye çöktüğüm zamanlarda. Sessizdi yani. Yakından biraz garip bi sesi vardı ama sesli değildi yani farklıydı daha dogru olur. RGB leri de okey gibi.
  19. RevDeisDou

9800X3D için F / P sıvı soğutucu

Yakında kasaya delik açıcam veya ön paneli kırıcam öbür türlü takamıyorum üste desteği olmasına ragmen
  20. RevDeisDou

9800X3D için F / P sıvı soğutucu

Güzel sogutma ama benim P500A' ya sıgmadı her kasaya sıgmıyor kalın ve bir tık uzun. 360MM olanı bu arada bendeki
Geri