Arama sonuçları: *

1. Rhavenix

Yardım Laptop Soğutucu Önerisi Yapar mısınız?

çok teşekkür ederim cevaplar için o zaman ikisinden birini alıyorum direkt :)
  2. Rhavenix

Performansında gerçekten çok iyi midir görünüş olarak güzel duruyor peki performansta nasıldır sence
  3. Rhavenix

Yeni bir laptop aldık ve malum yaz ayları güzel bi fanlı laptop soğutucusu önerisi söyler misiniz
  4. Rhavenix

Bu Sıcaklıklar Normal Mi?

Bende havalardan bahsediyor sandım ya lan :D bir tık yüksek gibi sadece imkanın varsa laptop soğutucu al bir de havalar da sıcak ya etkiliyor biraz
  5. Rhavenix

Snowman M-X6 vs Stock Wraith (Almak isteyenler için Test)

güzel bi bilgilendirme bende aldım bi soğutucu ve benim için boşta 22 derece fark yarattı oyunlarda ise 82 den 69 a düşürerek 13 derece fark yarattı. Benim aldığım...
  6. Rhavenix

Öneri Sizce bu soğutucu alınır mı?

Paylaşırım tabi ki şu an BDO oynuyorum o oyunda işllemcim 72 derece oluyor yarım saat içinde bu soğutucuyu taktıktan sonra size paylaşırım fikrimi ayrıca bu işlemci için değil de ilerde 5600 veya 5600x e geçmeyi düşünüyorum o yüzden şimdiden param varken alayım dedim aradan çıksın ilerde almaya...
  7. Rhavenix

ryzen 5 2600 ama aldım ben https://www.trendyol.com/gametech/freezer-hd-3-0-amd-intel-gaming-rainbow-kule-tipi-islemci-fani-160w-tdp-p-71261851?boutiqueId=61&merchantId=757777 bunu aldım hem satıcı hem firması çok ilgiliydi daha almadan müşteri hizmetlerinden tüm soru işaretlerine cevap verdiler
  8. Rhavenix

ama şu an bunun fiyatı deepcool dan daha uygun değil mi ayrıca bu iyi bi soğutucu işlemi görür mü 3 fanlı modeli
  9. Rhavenix

Benim anakartım ATX muhtemele sorun olmaz ama herkes bunu önermek yerine neden hep deepcool kullanıyor veya öneriyor
  10. Rhavenix

https://www.trendyol.com/gametech/freezer-hd-3-0-amd-intel-gaming-rainbow-kule-tipi-islemci-fani-160w-tdp-p-71261851?boutiqueId=61&merchantId=757777 bunu almayı düşünüyorum ama sizce alınır mı ayrıca büyüklüğü sizce ram slotunu engeller mi ben 4 ram takılı kullanıyorum
  11. Rhavenix

İşlemci için soğutucu önerisi (Kule Tipi)

Başlıkta belirttiğim gibi bi öneri yapar mısınız işlemci modelim amd ryzen 5 2600
  12. Rhavenix

işlemcim aşırı ısınıyor, bilgisayar kendini resetliyor

fanda jelatin varsa çıkar ayrıca fanların vidasını iyi taktığına dikkat et macun yeni mi şimdi macun diyorum da söylediğin ısıyla macun alakasız gibi geliyor :D
  13. Rhavenix

Ryzen3 1300x OverClock Nasıl Yapılır

Peki çok teşekkür ederim cevaplarınız için yine de bir şekilde çözüm aramayı deniyeyim
  14. Rhavenix

Peki bu sistemin apex veya GTA 5 gibi oyunlarda CPU %100 olması normal mi yani bu konuda hiç mi bir şey gelmez elimden :(
  15. Rhavenix

Fakat donanım arşivi youtube kanalında A320 anakartlarına OC yaptığına dair bir videosu var :/
  16. Rhavenix

Merhaba arkadaşlar, Oynadığım oyunlarda (Apex Legends -GTA 5) artık bir süre sonra CPU %100 oluyor ve FPS de ciddi düşmeler(120 den 50 ye) ve droplar meydana geliyor. Sistemi nasıl aldıysam o şekilde kullanıyorum halen yani hiç bir şekilde OC denemedim veya parçaları kurcalamadım ama işlemcim...
  17. Rhavenix

İşlemciye OC nasıl yapabilirim

Merhaba arkadaşlar, İşlemcim Ryzen 3 1300x ekran kartım ise MSI GTX 1050 ti olmasına rağmen sürekli işlemci kullanımı %100 ekran kartı kullanımı ise düşük seviyelerde olduğuna şahit oldum bir kaç kez bildiğimi kadarıyla darboğaz olayı işlemcinin %100 kullanımı ve ekran kartının düşük seviyelerde...
Top Bottom