Neler Yeni

Öneri Sizce bu soğutucu alınır mı?

Rhavenix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
PichHasso
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Mad
İlgilendiği Kategoriler
Siber Güvenlik, Güvenlik Duvarı, Anti Virüs, Domain Controller, File Server, Oyun ve Bilgisayar Bileşenleri
Merhaba,
Aynı soğutucu arkadaşımda var ve kendisi gayet memnun. Anakartı büyük olduğu için ram slotları ona engel olmadı. Anakart yonga seti ve marka modeline göre soğutucu bakman senin daha yararına olacaktır. Eğer bu soğutucu büyük gelecekse bunun hd2.0 olanı var 2 fanlı. Onu almayı düşünebilirsin.

Rhavenix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
PichHasso
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba,
Aynı soğutucu arkadaşımda var ve kendisi gayet memnun. Anakartı büyük olduğu için ram slotları ona engel olmadı. Anakart yonga seti ve marka modeline göre soğutucu bakman senin daha yararına olacaktır. Eğer bu soğutucu büyük gelecekse bunun hd2.0 olanı var 2 fanlı. Onu almayı düşünebilirsin.
Benim anakartım ATX muhtemele sorun olmaz ama herkes bunu önermek yerine neden hep deepcool kullanıyor veya öneriyor

merting

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
mert
Deepcool markası f/p ürünler üretiyor bu yüzden ülkemizde sevildiğini düşünüyorum.

Rhavenix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
PichHasso
Deepcool markası f/p ürünler üretiyor bu yüzden ülkemizde sevildiğini düşünüyorum.
ama şu an bunun fiyatı deepcool dan daha uygun değil mi ayrıca bu iyi bi soğutucu işlemi görür mü 3 fanlı modeli

Rhavenix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
PichHasso
Bende marka takıntısı olduğu için noctua bakardım o fiyata, işlemcin nedir?
ryzen 5 2600 ama aldım ben
bunu aldım hem satıcı hem firması çok ilgiliydi daha almadan müşteri hizmetlerinden tüm soru işaretlerine cevap verdiler

merting

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
mert
ryzen 5 2600 ama aldım ben
bunu aldım hem satıcı hem firması çok ilgiliydi daha almadan müşteri hizmetlerinden tüm soru işaretlerine cevap verdiler
Hayırlı olsun şimdiden 2600 çok ısınan bir işlemci değil fazlasıyla yetecektir ürün geldikten sonra değerli yorumlarını bizimle paylaşır mısınız?

Rhavenix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
PichHasso
Hayırlı olsun şimdiden 2600 çok ısınan bir işlemci değil fazlasıyla yetecektir ürün geldikten sonra değerli yorumlarını bizimle paylaşır mısınız?
Paylaşırım tabi ki şu an BDO oynuyorum o oyunda işllemcim 72 derece oluyor yarım saat içinde bu soğutucuyu taktıktan sonra size paylaşırım fikrimi ayrıca bu işlemci için değil de ilerde 5600 veya 5600x e geçmeyi düşünüyorum o yüzden şimdiden param varken alayım dedim aradan çıksın ilerde almaya kalkınca işlemci bi yandan bu bi yandan göze çok geliyor o şekilde :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,886
Üyeler
165,743
Son üye
zuuks
Top Bottom