Arama sonuçları: *

1. Shibou

Yardım Hava soğutma montaj yardım

@Requielme @Cavuskerem Yardımlarınız için teşekkürler. Biraz kafayı sıyırsam da takabildim sayenizde... Şöyle de fotoğraf bırakayım Soğutma hakkında da kısaca bir yazmak istiyorum. Bundan önce NZXT KRAKEN M22 120mm sıvı soğutma kullanıyordum ve sıcaklığım 85-96 arası değişiyordu. Boşta da...
  2. Shibou

yapıştırıcıyla nasıl takacağım braketin ön yüzünde fotoğraftaki gibi yanlarda çizgi çizgi yapıştırmalık yer var orayı anladım sonunda. Bu ön yüzeyin çıkartılabilen bir yapısı var öyle mi yapılıyor yoksa sadece sökmüş mü oluyorum :D Kitapçıkta sadece öndeki braketin çıkıntılarına 4 tarafa...
  3. Shibou

kendiliğinden düşüyor Vidaları yanlış yerden mi takıyorum 1679084056 montajlama işi kitapçıkta var onu yaparım büyük ihtimalle ama bu cpu montaj braketini takmam lazım ondan sonrası var kitapçıkta onu da şu an ben yapamıyorum
  4. Shibou

dcde yokum. Elimle sabitliyorum plakayı vidaları takıyorum arkadan sonuna kadar sıkıyorum ama tutmuyor anlamadım. Kendiliğinden geri düşüyor. Neyi yanlış yapıyorum acaba...
  5. Shibou

buldum ama sabitleyemiyorum birkaç tane vida denedim olmadı. Hepsini deneyim mi uoksa başka türlü sabitleniyor mu
  6. Shibou

anakartın üstündeki boşlukların oldugu yerde vida olması vs. gerekmiyor mu hocam? Benimkinin içi bomboş izledigim kurulum videolarında hep vida oluyordu o plastikleri sabit tutmak için
  7. Shibou

Yardım se 224 xt montaj yardım

sıvı soğutmamı zor olsa da söktüm fotoğraftaki şeyi sabitlemem için anakartın üstündeki küçük yuvada vida olması lazım ki bende öyle bir şey yok. Yardım eder misiniz
  8. Shibou

Sıvı soğutmayı ve arkasındaki vidayı güç bela söktüm. ama fotoğraftaki şeyi yerleştirmek için orayı bir vida tarzı bir şeyle sabitlemem lazım ve bende öyle bir şey yok. Ne yapmalıyım yardım eder misiniz 1679046319 uppp
  9. Shibou

hayırlı olsun hocam. Pc hocasının indirimiyle mi aldınız? 999₺ idi yanlış hatırlamıyorsam. çok iyi fiyat
  10. Shibou

nzxt kraken m22'den se224xt'ye geçiyorum. 90-95 dereceleri görüyordum. cpb falan kapalı bide... gerek bu forumda olsun gerek technopatta olsun (VOK FRIDAY alanlardanım) benimle aynı sistemi alanlar da benim kadar olmasa da 85-90 derece arası görüyordu. "120mm soğucu kullanacağına kaliteli bir...
  11. Shibou

se 224 xt soğucu aldım sıvı soğutmamı çıkartıp onu montajlayacağım ama izledigim montaj videolarında köşedeki uzun vidanın olmaması lazım çıkartmadan montajlamak mümkün mü yoksa anakartı çıkartıp arkadan mı sökeceğim?
  12. Shibou

Yardım SE-224XT Black vs White

Bunu yapabileceğimi düşünmüyorum garanti hakkımızdan da olmayalım şimdi ne olur ne olmaz :D Hala duruyor evet bunu kullanayım o zaman dediğiniz gibi Şu an kargolar falan malum olaydan dolayı sıkıntıdır diye pek yanaşmıyorum uzun sürer vs. diye deprem bölgesinde de oldugum için. İtopya da bana...
  13. Shibou

Kasanın hava alma durumunun kötü oldugunu biliyorum ama bunun bir etken oldugunu düşünmüyorum çünkü ben yandaki camı tamamen çıkardım yine de bir değişiklik olmadı 3-5 derece harici. Termal macun da yeniledim düzgün sürdüğümü de düşünüyorum. Thermaltake Grizzy Hydronaut (11.8 kw termal...
  14. Shibou

Çok teşekkür ederim zaman ayırıp cevap verdiğiniz için. Render ile bir işim yok ben sadece internette gezerken bile işlemci kaç derece olmuş diye bakmaktan aşırı yoruldum. Arada sırada oyun oynayan bir tipim ben de sizin gibi ve bunu da en sağlıklı şekilde gerçekleştirmek istiyorum. Aman...
  15. Shibou

Ryzen 5 5600x kullanıyorum. Kasam ise NZXT H510 Elite Beyaz kasa Sizin kullandığınız kasa nedir? Benim de kasam 240mm sıvı soğutma desteklemiyor o yüzden hava soğutma alacağım ama sizinki dediğinize göre kule tipi soğutma da desteklemiyormuş. Aynı kasayı kullanıyorsak ben de almayim o zaman kule...
  16. Shibou

Bende NZXT M22 120mm sıvı soğutma var zaten 90 derecelere çıktığı ve sesli çalıştığı için hava soğutmaya geçeceğim. 120mm sıvı soğutma da çok önermiyorlar güvenemiyorum o yüzden o hatayı yaptım daha önce. Öneriniz için teşekkürler
  17. Shibou

https://www.hepsiburada.com/id-cooling-se-224-xt-white-4pin-pwm-120mm-islemci-sogutucu-p-HBV00000YI0SB?magaza=Gelbura&url_src=ios-product-detail...
  18. Shibou

Yardım Bu soğutma kasama sığar mı

NZXT H510 Elite kullanıyorum SE224xt hava soğutmasını alacağım kasaya sığar mı sığmama gibi bir durum olur mu aldıktan sonra pişman olmak istemiyorum sitesinde falan yazıyor mudur 1678646342 upp almayı düşünüyorum birazdan
  19. Shibou

se 224 xt vs kraken m22

Performax markasını oldum olası sevmemişimdir o yüzden ID-COOLING almayı düşünüyorjm bunun argb versiyonu alınır mı fanları falan değişik gibi hangisi daha iyi soğutur
  20. Shibou

se 224 xt vs kraken m22

İşlemcim Ryzen 5 5600x ve kullandığım soğutucu NZXT M22 ve 90 dereceleri görüyorum ve hava soğutucu almaya karar verdim 224xt almayı düşünüyorum bütçe 1.100-1.200 değişiyor önerilerinizi bekliyorum arada ciddi fark olur diye düşünüyorum bu soğutucudan hiç memnun değilim çok da sesli çalışıyor...
Top Bottom