Neler Yeni

Yardım Hava soğutma montaj yardım

Shibou

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
943
İsim
Ali Efe
Forumun dc sindeysen gel yardımcı olurum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Elinle yada arkaya destek olacak şekilde bir şey bulup bu plakayı sabitleyip vidaları tutturman gerekiyor
dcde yokum. Elimle sabitliyorum plakayı vidaları takıyorum arkadan sonuna kadar sıkıyorum ama tutmuyor anlamadım. Kendiliğinden geri düşüyor. Neyi yanlış yapıyorum acaba...

Requielme

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Bilal
dcde yokum. Elimle sabitliyorum plakayı vidaları takıyorum arkadan sonuna kadar sıkıyorum ama tutmuyor anlamadım. Kendiliğinden geri düşüyor. Neyi yanlış yapıyorum acaba...
Foto at bi bakayım vidaları tutturunca düşmez

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,636
İsim
Kerem Çavuş

Shibou

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
943
İsim
Ali Efe
Foto at bi bakayım vidaları tutturunca düşmez
image.jpg

kendiliğinden düşüyor Vidaları yanlış yerden mi takıyorum

gerek yok

kitapçıkta çok detaylı şekilde anlatılıyo talimat talimat bizim anlatmamızdan daha kolay montajlarsın ben 0 bilgiyle o şekilde montajlamıştım
montajlama işi kitapçıkta var onu yaparım büyük ihtimalle ama bu cpu montaj braketini takmam lazım ondan sonrası var kitapçıkta onu da şu an ben yapamıyorum

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,636
İsim
Kerem Çavuş
Alıntıyı görüntüle

montajlama işi kitapçıkta var onu yaparım büyük ihtimalle ama bu cpu montaj braketini takmam lazım ondan sonrası var kitapçıkta onu da şu an ben yapamıyorum
braketi çift taraflı yapıştırıcıyla idarelik takıyosun o 4 uç anakartın diğer tarafından çıkcak şekilde vidalama sonra yapılıyo bu şekilde değil kitapçıkta o da olması lazım en başlarda amd/intel montaj şeklinde

Requielme

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Bilal
Alıntıyı görüntüle

Vidalar yanlış takmışsın

Shibou

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
943
İsim
Ali Efe
braketi çift taraflı yapıştırıcıyla idarelik takıyosun o 4 uç anakartın diğer tarafından çıkcak şekilde vidalama sonra yapılıyo bu şekilde değil kitapçıkta o da olması lazım en başlarda amd/intel montaj şeklinde
yapıştırıcıyla nasıl takacağım braketin ön yüzünde fotoğraftaki gibi yanlarda çizgi çizgi yapıştırmalık yer var orayı anladım sonunda. Bu ön yüzeyin çıkartılabilen bir yapısı var öyle mi yapılıyor yoksa sadece sökmüş mü oluyorum :D

Kitapçıkta sadece öndeki braketin çıkıntılarına 4 tarafa plastik koyup kurulum yapılan bölüm var, bu kısmı göstermemişler

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    2.1 MB · Hit: 18
  • image.jpg
    image.jpg
    2.2 MB · Hit: 19

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,636
İsim
Kerem Çavuş
yapıştırıcıyla nasıl takacağım braketin ön yüzünde fotoğraftaki gibi yanlarda çizgi çizgi yapıştırmalık yer var orayı anladım sonunda. Bu ön yüzeyin çıkartılabilen bir yapısı var öyle mi yapılıyor yoksa sadece sökmüş mü oluyorum :D

Kitapçıkta sadece öndeki braketin çıkıntılarına 4 tarafa plastik koyup kurulum yapılan bölüm var, bu kısmı göstermemişler
sen bunu anakartın arka tarafından tak önden de deliklere bi vida var kitapçıkta yazıyo direkt onu takıyosun zaten direkt oturup sabitleniyo

Shibou

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
943
İsim
Ali Efe
@Requielme @Cavuskerem

Yardımlarınız için teşekkürler. Biraz kafayı sıyırsam da takabildim sayenizde...

Şöyle de fotoğraf bırakayım
image.jpg

Soğutma hakkında da kısaca bir yazmak istiyorum. Bundan önce NZXT KRAKEN M22 120mm sıvı soğutma kullanıyordum ve sıcaklığım 85-96 arası değişiyordu. Boşta da 70-80 arası gidip geliyordu

SE-224-XT kule tipi soğutmaya geçtim ve şu an aşırı memnunum. Boşta 30-40 arası. AIDA64 stres testinde de max 53 derece gördü. Bence tam f/p, öneriyorum. Kullandıgım kasanın da her tarafı cam bu arada gördüğünüz gibi daha iyi hava akımı olan bir kasada çok daha iyi performanslar alabilirsiniz. Tekrardan yardımlarınız için teşekkürler

Top Bottom