Arama sonuçları: *

1. ThorJ

Yardım Yanlışlıkla sıvı soğutmayı deldim

Kule tipi soğutmanın malzemesine benziyor. Ben de benzer durumu ekran kartının fanını değişirken yaşamıştım. Bir sorun olmaz.
  2. ThorJ

İ5 11400f icin sivi sogutma tavsiyesi

Fazla ısınacak bir işlemci değil. K serisi olmadığı için O.C.'de yapamayacaksınız haliyle. Bence stok fan iş görür. Ya da Snowman T6 gibi güçlü bir kule tipi soğutma alabilirsiniz eğer güçlü bir soğutma isterseniz.
  3. ThorJ

r5 5600 g stok fan yaz için yeterli midir

Yeter ama gerekli değil.
  4. ThorJ

SNOWMAN M200 i5 11400f

Yok hiçbir sorun olmaz. Yeterlidir. Kafi.
  5. ThorJ

SNOWMAN M200 i5 11400f

Uyumlu ama stok fanı kullanmanız daha iyi olur o işlemci için. Fazla ısınma yapan bir işlemci değil.
  6. ThorJ

SNOWMAN M200 i5 11400f

O işlemci ile biraz saçma olur kullanmak. Silverstone KR03 daha mantıklı.
  7. ThorJ

APU SİSTEM EKRAN KARTI RAM ARTTIRMA

Arkadaşlık isteğini yolladım.
  8. ThorJ

Discord'unuz var mı, oradan daha hızlı bir şekilde çözümü uygulayabiliriz.
  9. ThorJ

Tabi. Anakartınız nedir öncelikle?
  10. ThorJ

BIOS üstünden arttıracaksınız. iGPU ayarlarından. 2200G'de 3 GB idealdir.
  11. ThorJ

Bilgisayar İşlemci(CPU) Sanallaştırma Nedir?

Sanallaştırma emülasyon gereken oyunlarda öne çıkar özellikle. Mesela PUBG MOBILE gibi.
  12. ThorJ

RGB Kontrolcü önerisi

Arkadaşlar selam, Odama 20 metrelik adreslenebilir RGB şerit ışıklar aldım fakat uygun kontrolcüm yok.. Uygun fiyatlı, aldığım RGB ışığa uyumlu 3 pin desteği olan bir RGB kontrolcüsü önerebilir misiniz? 100 liranın altında olabilirse çok memnun olurum... Herkese mutlu yıllar. 😇
  13. ThorJ

Çözüldü✓ Asus Rog Strix B550-F Anakarta Stock soğutucu bloğu kapasitörlere denk geliyor, takılmıyor.

Pek alakası olmayabilir ama bir şey dener misiniz? AMD yazısı RAM slotlarına bakacak şekilde, takmayı dener misiniz? Ya da üste bakacak şekilde.
  14. ThorJ

Termal macun önerisi

İşimi görsün dersen sadece Halnziye macunlar var ucuza, onlardan alabilirsin.
  15. ThorJ

100 tl termal macun önerisi

Alseye isimli bir markanın macununu aldım, ısı iletkenliği 13.5W/mK. Gayet iyi bir macun, size de öneririm. Eğer 100 liranın biraz üstüne çıkabilirseniz Thermal Grizzly ürünleri de iyidir. https://www.hepsiburada.com/alseye-t9-13-5w-termal-macun-pm-HBC000003V6B2
  16. ThorJ

10 yıllık laptop ta bu değerler normalmidir

O anormal işte.
  17. ThorJ

10 yıllık laptop ta bu değerler normalmidir

10 yıl için normal bence.
  18. ThorJ

Kontak Devre Temizleyici Sprey (Yağsız) 250ML Ekran Kartı Temizlenir mi ?

Temizlenir evet. Yağsız kontak spreyler devre temizliğinde de kullanılabiliyorlar.
  19. ThorJ

AMD Wraith Prism alınır mı?

İdare eder. Alınabilir.
Top Bottom