José Mourinho
80+ Silver
Oyundayım en düşük ayarlada laptop un alta delikleri vardır (yükseklik yok) en az 1-2 ayda temizlik yapılıyorHiç temizlik yapılmadı mı? Boşta ise GPU-CPU sıcaklığı çok fazla. Dizüstünün altı hava alıyor mu?
Oynadığınız oyun nedir acaba? Gerçi 10 yıllık dizüstüne göre değerler bana gayet normal geldi. Sadece GPU sıcaklığı bir tık fazla.Oyundayım
Roblox malesef sistem ona yetiyo ):Oynadığınız oyun nedir acaba? Gerçi 10 yıllık dizüstüne göre değerler bana gayet normal geldi. Sadece GPU sıcaklığı bir tık fazla.
Roblox sistemi çok zorluyor. Benim sistem büyük ihtimalle sizin dizüstünden daha iyidir ancak onda bile zorlanıyor. En düşük ayarlar da bile anca. Oyun optimizasyon özürlüsü olduğu için olabilir, tam bilemiyorum.Roblox malesef sistem ona yetiyo ):
10 yıl için normal bence.Alıntıyı görüntüleFan soğutucu vardır ve maks. güçte çalısıyordur (smart game booster değerleridir)
fan soğutucu olmasa cpu 100 oluyordu10 yıl için normal bence.
cpu 100 -90-80 arasında takılıyordu (fan soğutcusuzO anormal işte.
Sistem ne hocamRoblox malesef sistem ona yetiyo ):
bence normal gibi sonuçta 10 yıllık sadece cpu biraz sıcak ama 10 yıllık olduğunu duşunursek normal diyebiliriz fazda bişey beklememek lazımAlıntıyı görüntüleFan soğutucu vardır ve maks. güçte çalısıyordur (smart game booster değerleridir)