Neler Yeni

Yardım Yanlışlıkla sıvı soğutmayı deldim

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,595
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Bundan bir şey olacağını sanmıyorum, orada bir su akışı yok. Sadece alüminyum ızgaraları esnetmiş.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,306
İsim
Berk Atmaca
Bundan bir şey olacağını sanmıyorum, orada bir su akışı yok. Sadece alüminyum ızgaraları esnetmiş.
İnşallah hocam ya baya üzülmüştüm 😢
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam geçmiş olsun. Okurken yüreğim ağzıma geldi başıma gelseydi diye düşünmekten. Siz yine de tedbiri elden bırakmayın. Tekrar eden aralıklarla kontrol sağlayın. Şartlar mağlum.
Aynen hocam baya baya deldim oradan vida geçirdim karşı tarafa o yüzden baya korkmuştum kimsenin başına gelmesin çok kötü bir şey sıvı sızdırması olsa idi koca radyatör çöptü

louis bloom

80+ Silver
@Furkan Karagülle @TRecoN @kaanay
Dün tek fanını takarak radyatörün sitres testine tabi tuttum 69 dereceye kadar çıkardım ve herhangi bir sıvı kaçağı olmadı çok şükür
hocam sorun çıkmamasına sevindim kasada iken görsel kozmetik bozukluğunda görüleceğini sanmıyorum pek görünecek bi noktada değil kasaya bakılınca hazir sorunda yok sicakliklarda normal gonul rahatligi ile kullan gitsin hocam

TRecoN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Aytaç Şükrü YALÇIN
@Furkan Karagülle @TRecoN @kaanay
Dün tek fanını takarak radyatörün sitres testine tabi tuttum 69 dereceye kadar çıkardım ve herhangi bir sıvı kaçağı olmadı çok şükür
Hocam sorunun olmadığına adım gibi emindim. Sen o radyatöre akıllı medal vidası atmadan delme şansın yok sen hangi vidayı kullandın da radyatörü delmeyi başardın zaten anlamış değilim 😆😆. Yani radyatörü montajlamak için kullanilan vidanin uçları dümdüz olur peteklere zarar vermemek için sen oraya akıllı vida aticaksin ki karsiyi delsin. Bir kere vidanin boyu yetmez. Pul verirler yaninda vidanin boyutunu kisaltmak için pulu takmadığı için de olabilir. Pul var ise radyatör vidasını pul ile birlikte kullan ki karşı tarafa değmesin.

Sorununun olmamasina cidden sevindim için rahat olsun. Güle güle kullan kardeşim. 👍🏼

Hocam sorunun olmadığına adım gibi emindim. Sen o radyatöre akıllı medal vidası atmadan delme şansın yok sen hangi vidayı kullandın da radyatörü delmeyi başardın zaten anlamış değilim 😆😆. Yani radyatörü montajlamak için kullanilan vidanin uçları dümdüz olur peteklere zarar vermemek için sen oraya akıllı vida aticaksin ki karsiyi delsin. Bir kere vidanin boyu yetmez. Pul verirler yaninda vidanin boyutunu kisaltmak için pulu takmadığı için de olabilir. Pul var ise radyatör vidasını pul ile birlikte kullan ki karşı tarafa değmesin.

Sorununun olmamasina cidden sevindim için rahat olsun. Güle güle kullan kardeşim. 👍🏼
teşekkür ederim hocam :peepokalp:
hocam ben o uzun vidalar var ya kutudan çıkan fanları radyatöre sabitlemek için kasaya takarken arkasında yuva vardır dedim o kısımın karşıya kadar geçer fana ulaşır ben yanlış düşünmüşüm işte yanlış düşündüğüm ve yaptığım için başıma böyle bir olay geldi uzun vidayı yanlış yere sabitlemeye çalışarak orada delik açtım ki Allahtan soğutmanın yapraklarına denk geldi sıvı geçen yerlerine değil ama üzüldüm ya ter temiz gıcı gıcı dı şimdi zedeli oldu sanki şey gibi düşünün yeni adlığınız pantolonun bir yere takılıp orada ufak bir göz açılması gibi

ThorJ

80+ Silver
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,785
İsim
alperen
İlgilendiği Kategoriler
Araçlar, Akıllı Telefonlar, Donanım, Dizüstü Bilgisayarlar, Custom ROM
Kule tipi soğutmanın malzemesine benziyor. Ben de benzer durumu ekran kartının fanını değişirken yaşamıştım. Bir sorun olmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,959
Üyeler
168,062
Son üye
kurtdişi15
Top Bottom