Neler Yeni

Yardım Yanlışlıkla sıvı soğutmayı deldim

TRecoN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Aytaç Şükrü YALÇIN
kullanici hatasi deyip net para isterler hocam. vidanin oturdugu yerin kosesi cokmus sanirim bir tik uzun vida isinizi gorebilir oraya oturan ama alt kisim derin degilse daha cok zarar gelebilir vida oturuyorsa da direkt kendi orjinal vidasini takin ya da mecbur garantiye yollayacaksijiz ama net para isterler. Ben anakartin pinini nasil bozdum anlamadim gozle bile gorulmeyen sey. Garantisi var para istediler bugun 250 TL mecbur verdim
Hocam şuanda sistemi bir kasadan başka kasaya aktarırken başıma geldi bu şimdi dikkatli baktım da ürünü ilk aldığımda monte ederken hatalı monte etmememe rağmen de o vidaların giriş kısmının arkasındaki yerlerde ezilme olmuş sıkıntı olmaz herhalde ama bunda baya baya delik açıldı hani eğilme gibi değil

louis bloom

80+ Silver
Hocam şuanda sistemi bir kasadan başka kasaya aktarırken başıma geldi bu şimdi dikkatli baktım da ürünü ilk aldığımda monte ederken hatalı monte etmememe rağmen de o vidaların giriş kısmının arkasındaki yerlerde ezilme olmuş sıkıntı olmaz herhalde ama bunda baya baya delik açıldı hani eğilme gibi değil
hocam siz garantiye gonderin ucuk fiyat istemezlerse yaptırın. her turlu para isteyeceklerine eminim. bende gozle bile gorulmeyen pini nasil bozdum anlamadim kullanici hatasi dendi 250 tl odedim bekliyorum gelmesini anakartin

Deldiğinizi düşünüdüğünüz yeri işaretleyerek ve daha net biçimde atabilir misiniz?
Bu şekilde hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

su sızdırmazsa sorun olmaz kontrol et akan kokan yoksa tak gitsin rahatına bak
Öyle mi diyorsunuz hocam

Hocam sizin yaptığınız işlemde bir sorun goremiyorum detaylı fotoğraf atip isaretleyebilir misiniz?
Paylaştım hocam görselleri işaretli bir şekilde

Ekler

• IMG_20220310_012153.jpg
    IMG_20220310_012153.jpg
    584.6 KB · Hit: 47
  • IMG_20220310_012140.jpg
    IMG_20220310_012140.jpg
    782.8 KB · Hit: 49

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,096
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.karagulle_

R3b311i0n_01

80+ Bronze
silindi

Son düzenleme:
hocam siz garantiye gonderin ucuk fiyat istemezlerse yaptırın. her turlu para isteyeceklerine eminim. bende gozle bile gorulmeyen pini nasil bozdum anlamadim kullanici hatasi dendi 250 TL odedim bekliyorum gelmesini anakartin
Sizce buna tahmini kaç tl isterler hocam 1800 e almıştım sıfır 500 tl den fazla isterlerse veremem maalesef

Oradan sorun çıkarması muhtemel. :/
Vida baya baya karşıya geçene kadar uğraşmıştım keşke orası o vida için uygun mu diye kontrol etseymişim üfff ya başıma bir ton iş ve masraf açıldı 🤦‍♂️

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
G
Maalesef deldiğiniz yer radyatör yaprağı dolayısı ile basınç durumunda sızdırma oluşturabilir. Sıklıkla takip edin. Garanti ürünle ilgilenmez genelde kapalı devre soğutucularda mekanik aksam arızalı ise seti birebir değiştiriyorlar çünkü. Tedirginliğinizi gidermek için otomobil radyatörü tamir eden tamircilere götürüp açtığınız deliğin herhangi bir sızdırma yapıp yapmayacağı konusunda bir fikir alabilirsiniz. Neticede boyut farklı ama ürün radyatör.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,389
İsim
Ahmet Sevinç

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,096
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.karagulle_

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,389
İsim
Ahmet Sevinç
Sizce buna tahmini kaç TL isterler hocam 1800 e almıştım sıfır 500 TL den fazla isterlerse veremem maalesef

Vida baya baya karşıya geçene kadar uğraşmıştım keşke orası o vida için uygun mu diye kontrol etseymişim üfff ya başıma bir ton iş ve masraf açıldı 🤦‍♂️
yani bazı markalarda boşalır/doldurulur sıvı soğutmalar var ama bunlar fabrikadan direk hazır dolu geldiği için garantiye yollamak en mantıklısı

@Furkan Karagülle @TRecoN @kaanay
Dün tek fanını takarak radyatörün sitres testine tabi tuttum 69 dereceye kadar çıkardım ve herhangi bir sıvı kaçağı olmadı çok şükür

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,197
Üyeler
168,258
Son üye
by_dj_omar
Top Bottom