Arama sonuçları: *

1. Trakya

AMD Ryzen 5 5600 için kule tipi soğutucu önerisi

X123 yeterli o işlemciye. 6 bakır borulu olsun biraz daha iyisi olsun diyosan thermalright burst assassin öneririm
  2. Trakya

STOK SOĞUTUCUM YETERSİZ KALIYOR

Bütçeniz 1000tl altındaysa yukarıda arkadaşın attıgını alın daha düşükse dark x123 1000tl üstüyse assassin burst 1500 tlden üstüyse pearles assassin alın bunlar bulunduğu fiyat katagorisinde en iyi sogutulardır senin işlemcine de gayet iyi yakışır
  3. Trakya

5600X İle stok soğutucu sorun olurmu

Al dene 80 85 uzerine cikarsa alirsin ama 500 600 TL'ye cok guzel sogutucular var isini fazlasiyla gorur dark x123 tavsiye ederim
  4. Trakya

Hava soğutucu önerisi 7600x

https://www.gaming.gen.tr/urun/384864/thermalright-peerless-assassin-120-se-tl-c12c-6-x-6mm-isi-borulu-120mm-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/
  5. Trakya

Yardım Ryzen 5 7500F Thermalright Assassin King yeter mi?

O zaman riske atma sıkıntı yok king al o da iyidir
  6. Trakya

Yardım Ryzen 5 7500F Thermalright Assassin King yeter mi?

Yeter ama assassin burst al o daha F/P
  7. Trakya

Kule tipi soğutma önerir misiniz

Arkadaşın önerdiği soğutucuyu alın fiyat performansın kralı şuan indirim de varmış harika fırsat hayırlısı olsun. Montaj videoları var youtubeden bakabilirsiniz.
  8. Trakya

Yeni hazır sistem aldım 1 hafta 10 gün oluyor sanırım s

Stok sogutucu o ama bu islemciyi sogutamaz biran once arkadasin attigini al
  9. Trakya

7600x / 14400f Soğutucu önerisi

Thermalright Peerless Assassin al geç sıvı soğutucu tamamen illüzyon
  10. Trakya

Overclock nasıl yapılır?

Sisteminiz gayet iyi piyasadaki her oyunu ultrada akıcı şekilde oynarsınız neden overclock ihtiyacı duydunuz ki
  11. Trakya

Dark Freezer X123 DUO anakarta takılmıyor

yanalardaki metal clipsleri sıkıştıracaksın galiba
  12. Trakya

Yardım Düzgün İşlemci Soğutucu Önerisi

https://www.gaming.gen.tr/urun/384690/thermalright-assassin-king-120-se-tl-c12c-120mm-5-x-6mm-isi-borulu-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/?ref=akakce#reviews
  13. Trakya

Hava Soğutucu tavsiyesi

selamlar r5 7500f işlemcim var. Fiyat performansta en iyi HAVA soğutucusu nedir. Çok pahalı olmasın 1-1.5 verebilirim en fazla
Top Bottom