Sistemi yazsan bi baksakhazır sistem aldım bi kaç gü önce de soğutucu fan takmaya gerek varmı acaba bi önerisi olan varmı
haklısın vala üzür 9600x işlemci 7800xt ekran kartı deepcool cc560 v2 kasasistemi tahmin mi edicez
yazdım ))))Sistemi yazsan bi baksak
stok soğutucudur o yetmez amahaklısın vala üzür 9600x işlemci 7800xt ekran kartı deepcool cc560 v2 kasa
Mesaj otomatik birleştirildi:
yazdım ))))
işlemcinin üstünde bi fan var çalışıyor siyah o soğutucumu acaba
tmm da kule tipi olmaz sevmem çok kaba duruyor 3 fan taksak kasanın üstüne olmazmısoğutucu şart bunu alabilirsin
Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB TL-C12C-S 120mm 6 x 6mm Isı Borulu AMD-Intel Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Mükemmel performans için altı saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Phantom spirit 120 se daha iyi aslında o da olabilirsoğutucu şart bunu alabilirsin
Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB TL-C12C-S 120mm 6 x 6mm Isı Borulu AMD-Intel Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Mükemmel performans için altı saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.trMesaj otomatik birleştirildi:
stok soğutucudur o yetmez ama
Stok sogutucu o ama bu islemciyi sogutamaz biran once arkadasin attigini alhaklısın vala üzür 9600x işlemci 7800xt ekran kartı deepcool cc560 v2 kasa
yazdım ))))
işlemcinin üstünde bi fan var çalışıyor siyah o soğutucumu acaba
vala alsamda nasıl onu söküp diyerini takacam zor biraz temeli bozarım diye şimdiPhantom spirit 120 se daha iyi aslında o da olabilir
basit bi işlem hocam 4 vida söküp 4 vida takcan attığım linkte takılışı var zatenvala alsamda nasıl onu söküp diyerini takacam zor biraz temeli bozarım diye şimdi
Maliyeti artırır, o işlemciye çok gelir çünkü 9600x ısınan bir işlemci değil, aynı zamanda her sıvı soğutma kule tipinden iyi değildir. Belki senin alacağın sıvı soğutmadan daha uygun fiyatlı ve aynı performansı veren bir kule tipi vardır.tmm da kule tipi olmaz sevmem çok kaba duruyor 3 fan taksak kasanın üstüne olmazmı
alsam bunu nereye takılıyor pekitmm da kule tipi olmaz sevmem çok kaba duruyor 3 fan taksak kasanın üstüne olmazmı