quartle
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,184
o siyah fanı çıkarıp bunu takıcanalsam bunu nereye takılıyor peki
o siyah fanı çıkarıp bunu takıcanalsam bunu nereye takılıyor peki
he o siyah olanın yerinemi takılıyoro siyah fanı çıkarıp bunu takıcan
Sisteminizin fotoğrafını atabilir misiniz daha kolay yardım edebillmemiz içinhe o siyah olanın yerinemi takılıyor
yani soğutucu şartmı takmasak bişey olurmu![]()
Thermalright Phantom Spirit 120 TL-C12B V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Phantom Spirit 120 Serisi Soğutucu, ana akım Intel ve AMD CPU’lar için tasarlanmıştır.www.gaming.gen.tr
vala nasıl atayım şimdi bi saat uğraşmam lazım malum yaşlılık ))))Sisteminizin fotoğrafını atabilir misiniz daha kolay yardım edebillmemiz için
sıvı soğutucu ya da kule tipi soğutucu almak zorundasınız yoksa işlemci ısınıp kendini kapatır ve zarar görür. 9600x işlemciye en uygun şey ise kule tipi işteyani soğutucu şartmı takmasak bişey olurmu
ya şu işe bak keşke bi işlemciyi almasaydım bide havalar yazın 40 45 derece olur yanar bu valasıvı soğutucu ya da kule tipi soğutucu almak zorundasınız yoksa işlemci ısınıp kendini kapatır ve zarar görür. 9600x işlemciye en uygun şey ise kule tipi işte
Sistem çalışır da stok fanla soba gibi çalışır. En ucuza işlemcinizi serin tutabilecek soğutucular kule tipleri. Kule tipi sevmem sıvı soğutma alacağım derseniz 240lık modeller hava soğutuculardan iyi değiller. Minimum 280 veya 360 alın.yani soğutucu şartmı takmasak bişey olurmu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
vala nasıl atayım şimdi bi saat uğraşmam lazım malum yaşlılık ))))
bu işlemciyi alıp almamanızla alakası yok. stok fan çoğu işlemciyi serin tutamaz kaldı ki sizin işlemcinizin güç tüketimi düşük. Daha yüksek bir işlemci alsaydınız onlara mecburi sıvı soğutma takmanız gerekecekti.ya şu işe bak keşke bi işlemciyi almasaydım bide havalar yazın 40 45 derece olur yanar bu vala
kule tipi iyi mi? yani kasaya sığarmı peki çok büyük sankiSistem çalışır da stok fanla soba gibi çalışır. En ucuza işlemcinizi serin tutabilecek soğutucular kule tipleri. Kule tipi sevmem sıvı soğutma alacağım derseniz 240lık modeller hava soğutuculardan iyi değiller. Minimum 280 veya 360 alın.
bu işlemciyi alıp almamanızla alakası yok. stok fan çoğu işlemciyi serin tutamaz kaldı ki sizin işlemcinizin güç tüketimi düşük. Daha yüksek bir işlemci alsaydınız onlara mecburi sıvı soğutma takmanız gerekecekti.
İşlemciyle alakası yok şuana kadar çıkmış "tüm" işlemciler için bir soğutucu lazım.ya şu işe bak keşke bi işlemciyi almasaydım bide havalar yazın 40 45 derece olur yanar bu vala
Kasanın özelliklerine bakın. Maximum cpu soğutucu yüksekliği diye bir bölüm olacaktır.kule tipi iyi mi? yani kasaya sığarmı peki çok büyük sanki
deepcool cc560 v2 kasaİşlemciyle alakası yok şuana kadar çıkmış "tüm" işlemciler için bir soğutucu lazım.
Kasanın özelliklerine bakın. Maximum cpu soğutucu yüksekliği diye bir bölüm olacaktır.
soğutu hangisi olmalı sıvımı kulemi uygun bişey fiyat olarakİşlemciyle alakası yok şuana kadar çıkmış "tüm" işlemciler için bir soğutucu lazım.
Kasanın özelliklerine bakın. Maximum cpu soğutucu yüksekliği diye bir bölüm olacaktır.
Thermalright phantom spirit 120 se öneririm.deepcool cc560 v2 kasa
soğutu hangisi olmalı sıvımı kulemi uygun bişey fiyat olarak
Linkini attığım soğutucuyla almış olduğum değerler bunlar. Kasanıza sığıp sığmayacağını öğrenmek için kasanızın sitesine girip maksimum soğutucu yüksekliği (max supported cooler height) bölümünü inceleyin.kule tipi iyi mi? yani kasaya sığarmı peki çok büyük sanki