Arama sonuçları: *

1. Yağız00

Çözüldü✓ Delta RGB'ye nasıl HDD takacağım?

Tamam hepinize teşekkür ederim birazdan takacağım sorun olursa etiketlerim.
  2. Yağız00

Ayrıca anakarttan çıkan ve hdd'ye taktığım kablonun diğer ucunu anakartamı takacağım?
  3. Yağız00

Sağ taraftaki boş mu kalacak?
  4. Yağız00

@kaplanharun @FarukKusdil Anakart kutusundan bu kablo çıktı.Taktım diğer yerlere de powersupply'ın kablolarını mı takacağım? ayrıca bir youtube video linki çok güzel olur.
  5. Yağız00

YouTube üzerinde bunu gösteren herhangi bir video var mı? Varsa link atabilirmisiniz?
  6. Yağız00

Evde annemin çok eski bir laptopunu buldum. İçinde fotoğraflar varmış ancak laptop ikiye bölünmüş halde. laptoptaki harddiski söktüm kasaya takmak için. Ancak harddiski nereye takacağımı daha doğrusu harddiske takacak kabloyu bulamadım. Sİstem hazır toplu gelmişti. kasa corsair spec delta rgb.
  7. Yağız00

Sizce r5 3600'e işlemci soğutucu almalı mıyım?

Açıkçası sıvı soğutmaya pek gerek duymuyorum sisteme hız aşırtma yapmayacağım. yaparsamda en fazla 4ghz yaparım üstüne çıkmam. Ancak bir ay sonra bakarım.
  8. Yağız00

Kusura bakmayın İnternetten kaynaklı mesajı atmadı bir çok kez cevap yaza tıkladım bir sürü atmış.:oops:
  9. Yağız00

Teşekkür ederim. 1604431724 Cevap veren herkese teşekkür ederim. Bekleyeceğim. ayrıca @painkillerr isminizi isim değiştirme konusuna yazarak yöneticilerin değiştirmesini sağlayabilirsiniz. 1604431726 Cevap veren herkese teşekkür ederim. Bekleyeceğim. ayrıca @painkillerr isminizi isim...
  10. Yağız00

İşlemcim r5 3600. PC'de oyun oynuyorum ancak çok değil. ara sıra valorant oynuyorum. Şu an bir işlemci soğutucu alsam 100 TL bütçe ayırabilirim ancak 20-30 gün beklersem 250-300 TL bütçe ayırabilrim. Beklesem mi hemen alsam mı?
  11. Yağız00

Yardım Delta RGB fanlarını s2h anakartla nasıl kontrol ederim?

RGB kontrol kablosu o kontrolcüye gittiği için diye düşünüyorum. Onları kontrolcüden anakarta geçirmeliyiz. Ama nasıl? 1602160643 Dostlar fanların RGB kablosunu nereye bağlayacağım anakartta bilen biri söyleyebilirmi.
  12. Yağız00

Sanırım RGB ler kasanın içindeki kontrolcüye bağlı fakat her seferinde oraya erişemiyorum. 1602160319 Bildiğim kadarıyla var.
  13. Yağız00

Ne linki? 1602159921 Bu şekilde. 1602159939 istersen yazabilirim. 1602159988 @Muhammed KAPAN ne linki dostum?
  14. Yağız00

Bir dakika beklersen görev çubuğunu yazıyorum.
  15. Yağız00

Programı indireli iki gün oldu birçok kez PC kapatıp açıldı. Büyük ihtimalle bağlantıdan.
  16. Yağız00

Var uygulaması ancak fanlar gözükmüyor sanırım kasada farklı bir bağlantı yapmam gerek.
  17. Yağız00

Dostlar anakartım Gigabyte b450m s2h kasam corsair spec delta rgb. Kasa ön fanlarını rgb fusion 2.0' dan kontrol edebilirmiyim? Edebilirsem nasıl ederim?
  18. Yağız00

Öneri CPU soğutucu önerisi

Çok teşekkür ederim 1597840880 Çok teşekkür ederim
  19. Yağız00

R5 3600 yoğun yükte kaç derecelerde çalışıyor bilginiz varmı?
  20. Yağız00

R5 3600 Kullanıyorum stok soğutucu kullanıyorum 160 TL bütçeyle hava soğutma önerilerinizi bekliyorum
Top Bottom