teşekkürler sayende bende öğrendimAnakart marka modelini yaz, sitesine gir. Oradan destek kısmından, diğer den uygulaması var. İndirip kontrol edebilirsin.
Rica ederim.teşekkürler sayende bende öğrendim
dostum konuyla ilgisi yok kusura bakma ama görev çubuğunu nasıl böldün öyle?Var uygulaması ancak fanlar gözükmüyor sanırım kasada farklı bir bağlantı yapmam gerek.
Bağlantıları ne şekilde yaptığına dair bir fikrim yok ancak bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar dener misin? Belki uğraşmadan bu şekilde yapabilirsin.Var uygulaması ancak fanlar gözükmüyor sanırım kasada farklı bir bağlantı yapmam gerek.
Programı indireli iki gün oldu birçok kez PC kapatıp açıldı. Büyük ihtimalle bağlantıdan.Bağlantıları ne şekilde yaptığına dair bir fikrim yok ancak bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar dener misin? Belki uğraşmadan bu şekilde yapabilirsin.
hayır öyle olmuyor maalesef, anakartta bir bağlantı yapması gerek ama bilmiyorum onuBağlantıları ne şekilde yaptığına dair bir fikrim yok ancak bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar dener misin? Belki uğraşmadan bu şekilde yapabilirsin.
Ne linki?s2h linkini atar mısınız bulamadım
@Muhammed KAPAN ne linki dostum?s2h linkini atar mısınız bulamadım