Neler Yeni

Yardım Delta RGB fanlarını s2h anakartla nasıl kontrol ederim?

ZK--

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Zekeriya KURTOĞLU
hayır öyle olmuyor maalesef, anakartta bir bağlantı yapması gerek ama bilmiyorum onu
Anakart üzerinden gerekli bağlantıları düzgün şekilde yaparsa görmesi lazım. S2h modelini denemedim aorus modelinde bizzat kendim kullandım. Bağlantılar düzgünse o program üzerinden kontrol edebilir.

shpresoj

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
Umut
Dostlar anakartım Gigabyte b450m s2h kasam corsair spec delta RGB. Kasa ön fanlarını RGB fusion 2.0' dan kontrol edebilirmiyim? Edebilirsem nasıl ederim?
S2H da RGB Fusion desteği yokmu 2.0 yok diye biliyorum.

Yağız00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Ebrar Yağız Tanrıseven
Anakart üzerinden gerekli bağlantıları düzgün şekilde yaparsa görmesi lazım. S2h modelini denemedim aorus modelinde bizzat kendim kullandım. Bağlantılar düzgünce o program üzerinden kontrol edebilir.
Sanırım RGB ler kasanın içindeki kontrolcüye bağlı fakat her seferinde oraya erişemiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

S2H da RGB Fusion desteği yokmu 2.0 yok diye biliyorum.
Bildiğim kadarıyla var.

shpresoj

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
Umut
Sanırım RGB ler kasanın içindeki kontrolcüye bağlı fakat her seferinde oraya erişemiyorum.

Bildiğim kadarıyla var.
Kutuda RGB FUSİON yazıyor
RGB FUSİON 2.0 yazmıyorki. Ama genede olabilir.

ZK--

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Zekeriya KURTOĞLU

Bildiğim kadarıyla var.
Daha önce de yazmış olduğum gibi, bağlantıları ne şekilde yaptığını göremediğim için net bir şey yazamıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
safa
Var uygulaması ancak fanlar gözükmüyor sanırım kasada farklı bir bağlantı yapmam gerek.
bende mb511 argb kullanıyorum b450m s2h anakartım var rgb fusion da sizinki gibi fanları görmüyo. kasa içinde bi kumanda var ordan değiştiriyorum. ama programla değişiyor mu bilmek isterim

ErselMert

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
530
İsim
Ersel Mert
Instagram
@erselmert
Twitter
erselmert
s2h ile sadece 7 renkli rgb led şerif kontrolü yapabilirsin onun harici herhangi bir desteği yok malesef

Yağız00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Ebrar Yağız Tanrıseven
bende mb511 argb kullanıyorum b450m s2h anakartım var RGB fusion da sizinki gibi fanları görmüyo. kasa içinde bi kumanda var ordan değiştiriyorum. ama programla değişiyor mu bilmek isterim
RGB kontrol kablosu o kontrolcüye gittiği için diye düşünüyorum. Onları kontrolcüden anakarta geçirmeliyiz. Ama nasıl?

RGB kontrol kablosu o kontrolcüye gittiği için diye düşünüyorum. Onları kontrolcüden anakarta geçirmeliyiz. Ama nasıl?
Dostlar fanların RGB kablosunu nereye bağlayacağım anakartta bilen biri söyleyebilirmi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
safa

Dostlar fanların RGB kablosunu nereye bağlayacağım anakartta bilen biri söyleyebilirmi.
anakartta rgb kontrol portu 1 adet mi ? eğer öyleyse benim soğutucu takılı fanlarda kumandaya

ana kartta 4 pinli kontaktör var oraya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,921
Üyeler
167,741
Son üye
Tarih Sevdalısı
Top Bottom