Arama sonuçları: *

1. Yamoima

Lianli replikası fan alınır mı?

Anakartın rgb pinlerine takınca anakart uygulamasından ayarlanabiliyor. Attığınız linkteki ürün benim kullandığımdan farklı. O yüzden yorum yapamayacağım.
  2. Yamoima

Memnunum evet. İçinden kumanda çıkmıyor. 3 tane fan + 1 tane kablo çıkıyor.
  3. Yamoima

Anakartimda pump girişi yok

Pompayı CPU_FAN soketine takıp, soğutucu fanlarını CHA_FAN soketine bağlaman yeterli. Daha sonra BIOS üstünden veya anakart uygulamasından CPU_FAN devir hızını %100 yaparsan pompa devamlı rölantide çalışır.
  4. Yamoima

thermalright lga 1700 contact frame aliexpressten alınır mı?

AliExpress üstünden AM5 contact frame aldım ve ürün orijinal olarak geldi. Satış sayısına, satıcıya ve yorumlara bakıp ürünün orijinal olup olmadığını anlayabilirsin.
  5. Yamoima

Öneri 4070 Ti Overclock stabilitesini kontrol etmek için oyun önerisi

Deneyebileceğin en ağır programları denemişsin. Hepsinde sorunsuz bir biçimde testleri geçtiyse çok büyük ihtimalle sorun yaşamazsın diye düşünüyorum.
  6. Yamoima

Evet
  7. Yamoima

Yaklaşık 1 hafta önce bu fanları aldım. Fakat daha deneme fırsatım olmadı. Mal kalitesi olarak güzel. Paket içeriği olarak tek şikayetim sadece 1 tane kablo ile geliyor olması. Eğer fanları 2-1 olarak ayırmak istiyorsanız ek kablo almanız gerekiyor. Onun dışında bir eksiğini görmedim.
  8. Yamoima

Asus rog 120mm sıvı soğutma Alınır mı?

Undervolt ile birlikte 7700X kullanıyorum. Soğutucum Cooler Master Liquid Lite 120. Oyunlarda max 60 derece gördüm. Boştayken 42 derece. Genelde 50-55 derece arası çalışıyor. Güzel hava akışı olan kasalarda undervolt ile birlikte 120mm idarelik kullanılabilir bence. Fakat 0 ürün olarak alınmaz.
  9. Yamoima

HANGİ SIVI SOĞUTMAYI ALMALIYIM

izlediğim tüm yabancı kanallarda ve takip ettiğim forumlarda arctic hep en üstlerde oluyor fakat asus’un o bahsettiğin modelini çok görmedim. o yüzden bilmiyorum maalesef 1685732356 Tahminimce asus’un o modeli fiyat olarak biraz tuzlu olduğu için pek tercih edilmiyor veya dikkate alınmıyor.
  10. Yamoima

HANGİ SIVI SOĞUTMAYI ALMALIYIM

arctic liquid freezer ii şuan piyasada alabileceğin en iyi sıvı soğutmalardan birisi bence arctic al
  11. Yamoima

Sıvı soğutma fanları ne yöne bakmalı

Isınan hava yükselir, bu mantıkla üstteki fanların ve arkadaki egzoz fanının dışarı üflemesi lazım. Kasanın alt ve ön kısımlarında kalan fanlar içeriye hava alacak şekilde olmalı.
  12. Yamoima

yukarıya taktığınız fanlar dışarı üflüyosa, öndeki fanlarda içeriye doğru üflüyorsa doğru.
  13. Yamoima

Öne taktıysanız içeri hava alacak şekilde takın.
  14. Yamoima

Çözüldü✓ Wraith Prism’mi ID kule tipi mi?

Forumda öneren çok oldu, ayrı konu açıp sorabilirsin istersen.
  15. Yamoima

Çözüldü✓ Wraith Prism’mi ID kule tipi mi?

https://www.gelbura.com/urun/id-cooling-se-214-xt-argb-4pin-pwm-120mm-islemci-sogutucu Büyük ihtimalle bundan bahsediyosun. Bu model iyi hocam. Wraith Prism yerine bunu alın.
  16. Yamoima

Cooler Master Masterliquid Lite 240 Am5 Kit

Hocam valla kullandığınız soğutucunun bende lite 120 modeli var ve am4 soketi için uygun braket kendi kutusundan çıkmıştı, sizde neden yok bilmiyorum. bende 2017 de almıştım.
  17. Yamoima

AM4 kiti AM5 ile de oluyor işte eğer kutuda AM4 kiti varsa onu kullanacaksınız
  18. Yamoima

https://landing.coolermaster.com/pages/tdp-and-socket-compatibility/ Kendi sitesinde uyduğu yazıyor hocam 1683413545 Eğer tüm kutu içeriği elinizde varsa ek braket almadan takabiliyor olmanız lazım
  19. Yamoima

AM4 soketlere uyan sıvı soğutmalar AM5 soketlere de uyuyor hocam
  20. Yamoima

Çözüldü✓ Ekran kartından kaynaklı görüntüm donuyor ve hiç bir şey yapamıyorum

o zaman bilgisayarı güvenli modda açıp denesen? güvenli moda girip msi afterburner'ı eski ayarlarına getirirsin sonra tekrar normal açarsın belki düzelir
Top Bottom