Asus daha uygun olmaz dostumince hesapta ASUS ROG RYUJIN 360 RGB LiveDash OLED indirime giriyor benim aklımda Arctic Liquid Freezer II - 360 vardı sizce fiyatı daha uygun olursa asusu tercih etmeli miyim?
+999999Asus daha uygun olmaz dostum
olursa ya da yakın fiyat olursa diyeyim hangisini önerirsiniz yine de 7800x3d işlemci varAsus daha uygun olmaz dostum
Max bütçen neolursa ya da yakın fiyat olursa diyeyim hangisini önerirsiniz yine de 7800x3d işlemci var
Max bütçen ne
4.2-4.5
işte aklımda o var birkaç kişi asusun daha iyi olduğunu söyledi neye dayanarak söylediler bilmiyorum kullanmadan ya da araştırmadan söylememişlerdir ama fiyatlar dengelenirse tercih edilir mi acaba onu merak ediyorum bu sorunun cevabı hariç herkes bir şey dedi zatenarctic liquid freezer ii şuan piyasada alabileceğin en iyi sıvı soğutmalardan birisi bence arctic al
izlediğim tüm yabancı kanallarda ve takip ettiğim forumlarda arctic hep en üstlerde oluyor fakat asus’un o bahsettiğin modelini çok görmedim. o yüzden bilmiyorum maalesefişte aklımda o var birkaç kişi asusun daha iyi olduğunu söyledi neye dayanarak söylediler bilmiyorum kullanmadan ya da araştırmadan söylememişlerdir ama fiyatlar dengelenirse tercih edilir mi acaba onu merak ediyorum bu sorunun cevabı hariç herkes bir şey dedi zaten
arctic kullandım önerimdir, asusun modelini çok duydum dikkatimi çekti başarılı gibi duruyor.işte aklımda o var birkaç kişi asusun daha iyi olduğunu söyledi neye dayanarak söylediler bilmiyorum kullanmadan ya da araştırmadan söylememişlerdir ama fiyatlar dengelenirse tercih edilir mi acaba onu merak ediyorum bu sorunun cevabı hariç herkes bir şey dedi zaten
4300 dengelendi buyur alFiyatının dengelenmesi bence imkansıza yakın bir durumdur. Asusun o modeli sıvı soğutmada çığır açmış bir soğutucudur eğer fiyat dengelenirse benimde haberim olsun bende alayım onun haricinde arctic gözün kapalı alabilirsin.