Neler Yeni

HANGİ SIVI SOĞUTMAYI ALMALIYIM

TheUrge

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Ali
ince hesapta ASUS ROG RYUJIN 360 RGB LiveDash OLED indirime giriyor benim aklımda Arctic Liquid Freezer II - 360 vardı sizce fiyatı daha uygun olursa asusu tercih etmeli miyim?

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,275
İsim
Bilal Tepe
ince hesapta ASUS ROG RYUJIN 360 RGB LiveDash OLED indirime giriyor benim aklımda Arctic Liquid Freezer II - 360 vardı sizce fiyatı daha uygun olursa asusu tercih etmeli miyim?
Asus daha uygun olmaz dostum

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,275
İsim
Bilal Tepe

TheUrge

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Ali
arctic liquid freezer ii şuan piyasada alabileceğin en iyi sıvı soğutmalardan birisi bence arctic al
işte aklımda o var birkaç kişi asusun daha iyi olduğunu söyledi neye dayanarak söylediler bilmiyorum kullanmadan ya da araştırmadan söylememişlerdir ama fiyatlar dengelenirse tercih edilir mi acaba onu merak ediyorum bu sorunun cevabı hariç herkes bir şey dedi zaten

Yamoima

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
386
İsim
Ahmet Utku Kargı
Steam
https://steamcommunity.com/id/YamoimaTR/
Discord
Yamoima#1664
işte aklımda o var birkaç kişi asusun daha iyi olduğunu söyledi neye dayanarak söylediler bilmiyorum kullanmadan ya da araştırmadan söylememişlerdir ama fiyatlar dengelenirse tercih edilir mi acaba onu merak ediyorum bu sorunun cevabı hariç herkes bir şey dedi zaten
izlediğim tüm yabancı kanallarda ve takip ettiğim forumlarda arctic hep en üstlerde oluyor fakat asus’un o bahsettiğin modelini çok görmedim. o yüzden bilmiyorum maalesef
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tahminimce asus’un o modeli fiyat olarak biraz tuzlu olduğu için pek tercih edilmiyor veya dikkate alınmıyor.

merting

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
mert
arctic kullandım önerimdir, asusun modelini çok duydum dikkatimi çekti başarılı gibi duruyor.

TheUrge

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Ali
Fiyatının dengelenmesi bence imkansıza yakın bir durumdur. Asusun o modeli sıvı soğutmada çığır açmış bir soğutucudur eğer fiyat dengelenirse benimde haberim olsun bende alayım 🙂 onun haricinde arctic gözün kapalı alabilirsin.
4300 dengelendi buyur al

Top Bottom