Arama sonuçları: *

1. Yasin Çelik

Yeni Termal Macun Sonrası Dengesiz Sıcaklık

Bir anda düşmesi normal indirmeyi durduğun zaman, aşırı iletken maddelerden yapıldığı için bilgisayar bileşenleri hele işlemci ve ekran kartı gibi parçalar çabuk ısınıp çabuk soğuyabilirler.
  2. Yasin Çelik

Yeni Termal Macun Sonrası Dengesiz Sıcaklık

53 derece bir işlemci için fazlasıyla normal, bilgisayarda indirme işlemi yaparken bırak o kadar ısınsın yoksa nasıl çalışacak? Oyunlarda vs. gördüğün en yüksek sıcaklık nedir şu anda?
  3. Yasin Çelik

Çözüldü✓ Snowman X6 R5 5600 soğutur mu?

Yeter hocam yeter, canavar gibi hem de.
  4. Yasin Çelik

Çözüldü✓ Snowman X6 R5 5600 soğutur mu?

Gayet yeterli olur, endişe etmenize gerek yok. OC'nin dibine vuracağım dersen belki sıvı soğutma bakman daha iyi olur.
  5. Yasin Çelik

i5 11400f soğutucu önerisi

Yaklaşık 20 gündür bu fiyattan satıştaymış, pek de sıcak fırsat sayılmaz. 😁
  6. Yasin Çelik

Hayırlı olsun o zaman, bir tane de ben sipariş edeceğim sanırım 😄
  7. Yasin Çelik

Gayet iyi. Teknobiyotikte fiyatı uygun alabilirsin bence. Performans olarak konuda bahsettiklerimizden farkı olmaz. https://www.teknobiyotik.com/dark-freezer-x93-intel-ryzen-uyumlu-islemci-sogutucu-9-2cm-frgb-led-fanli-intel-lga-775-115x-1366-2011-2066-amd-am2-am3-am4-fm1-fm2-4pin-pwm-fanli.html?
  8. Yasin Çelik

RGB stokları tükenmişti sanırım. Çatır çatır satıldığı için dayanmıyor. Valla ne yalan söyleyim ben alacak olsam RGB'sini alırdım bi şekilde. Tek renk pek hava katmıyor kasaya.
  9. Yasin Çelik

Ne demek rica ederim. i5 9500 var bende de, snowman m200 almayı düşünüyorum yakın zamanda. Güncellemeni bekliyorum.
  10. Yasin Çelik

Yok la, stok soğutucudan daha sessiz diyene çok denk geldim ben. Bu arada Silverstone da iyi, m200'le pek farkı olmaz zaten içine hangisi daha çok sinerse onu al bence.
  11. Yasin Çelik

Snowman M200 alabilirsin, bugün bakmıştım trendyolda stoğu vardı. Gayet yeterli olur senin için. Abdullah abi videosunu da çekmişti izleyebilirsin.
  12. Yasin Çelik

NZXT KRAKEN 120 RGB SORUNU

Son RGB bükücü @crazyreign
  13. Yasin Çelik

r5 5600 için bu soğutucu iyi midir

T6 fanı değilim ama, ID'nin fiyatı 2x daha pahalı. Performans farkı da öyle aman aman olacağını sanmıyorum. Zaten R5 5600, T6 Ultra işini rahat görür bence.
  14. Yasin Çelik

zalman stc8 vs cooler master htk 002

Termal macun işte kanka, al birini sık çok bir şey farketmez. İlla söyle birini dersen paran varsa zalman al derim.
  15. Yasin Çelik

İşlemcime kule tipi soğutucu arıyorum

Bu aralar konuya biraz uzağım ama Arctic'in kule tipi soğutucularına bir bak istersen, epey iyi ürünleri vardı. Ama dediğim gibi fiyatları ne oldu bilemeyeceğim.
  16. Yasin Çelik

i5 9400f işlemciye soğutucu önerisi

T6 Ultra al kanka, ben de 9400f için bunu alacağım.
  17. Yasin Çelik

Babam işlemci soğutucularına düşman gibi bakıyor

Sıvı soğutmaya ben de para vermezdim açıkçası. T6 Ultra al keyfine bak, aman aman bir soğutucuya gerek yok bence.
  18. Yasin Çelik

SanDisk ssd plus 120gb mı yoksa Adata SU650 120gb mı

İkisi de kronik sorunlu, alınmaz.
  19. Yasin Çelik

Adata SU650 120gb modeli için yardım

Kronik sorunlu bir SSD, önermem. Apacer öneririm; https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-apacer-120-gb-panther-as340-120gb-2-5-sata-3-0-fiyati,480884014.html
  20. Yasin Çelik

Dark Freezer X128 Soğutucu nasıldır?

Soğutma bloklarına ve fanlarına bakılırsa güzel bir soğutucu olduğu belli oluyor. Fiyatı da makul, alınabilir bence.
Top Bottom