Neler Yeni

SanDisk ssd plus 120gb mı yoksa Adata SU650 120gb mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Tunahan Engin
Arkadaşlar bu 2 ssd den 1 ini mecburen almak zorundayım trendyol dan almam gerekiyor çünkü 50tl gibi bir indirim kuponum mevcut bu 2 ssd de kronik sorunlu olarak belirttiniz fakat mecburen 2 sinden birini almam gerekiyor sizce seçimi mi hangisinden yana kullanmalıyım konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim iyi forumlar.

Kesteko

80+ Gold
En İyi Cevap
36
İkiside kronik sorunlara sahip. Sürekli yeni konu açmayın, öneri isteyin önerelim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Tunahan Engin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İkiside kronik sorunlara sahip. Sürekli yeni konu açmayın, öneri isteyin önerelim.
burada ikisinden birinin önerisini istedim fakat herkes leş gibi alınmaz demekde en azından 1 i diğerinden bence 1 tık da olsa iyidir biraz daha idare eder diye onun önerisini alırım diye açmıştım fakat anlaşılan alamayacağım

Kesteko

80+ Gold
En İyi Cevap
36
burada ikisinden birinin önerisini istedim fakat herkes leş gibi alınmaz demekde en azından 1 i diğerinden bence 1 tık da olsa iyidir biraz daha idare eder diye onun önerisini alırım diye açmıştım fakat anlaşılan alamayacağım
İkisi birbirinden kötü, kronik sorunlara sahip. O yüzden şu daha iyi diyemiyoruz.
Bütçe belirtseydin farklı öneriler yapabilirdik.

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,956
İsim
Emin
Wd green 120gb oneririm

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Tunahan Engin
İkisi birbirinden kötü, kronik sorunlara sahip. O yüzden şu daha iyi diyemiyoruz.
Bütçe belirtseydin farklı öneriler yapabilirdik.
öncelikle bütçem max 200tl ve alabileceğim tek yer trendyol dediğim gibi konuda da belirttim trendyolda da bu markaları gördüm ve bu markaları daha çok duyduğum için bu markaların konusunu açtım bir de Hi-Level in bir 120gb lık ssd si var fakat o da büyük ihtimalle sorunludur diye düşünüyorum

Kesteko

80+ Gold
En İyi Cevap
36
öncelikle bütçem max 200tl ve alabileceğim tek yer trendyol dediğim gibi konuda da belirttim trendyolda da bu markaları gördüm ve bu markaları daha çok duyduğum için bu markaların konusunu açtım bir de Hi-Level in bir 120gb lık ssd si var fakat o da büyük ihtimalle sorunludur diye düşünüyorum
Bunu alabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Tunahan Engin
Top Bottom