Neler Yeni

Adata SU650 alınır mı?

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Hakanbey
Emin misiniz kronik sorunlu olmadığına? Almayı düşünüyorum ancak çoğu kişi kronik sorunlu demiş.
Eminim su630 modeli kronik sorunlu 650de sorun yok. 100 tane sattım 1 tane geri dönüş almadım şuanda hala aktif akıllı tahtalarda kullanıyorlar.

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Hakanbey
Peki hocam siz bilirsiniz.
Okuldaki akıllı tahtalarda intel 4 nesik i5 leri ve ddr3 ramleri mevcut bunuda belirteyim. Bazı SSDler Yüksek hızlı ddr4 gibi ramlerde sorun çıkartabiliyor şahit oldum. Ama su650 modelini ddr4 te kullanmadım. Ancak 100 tane pc de 2 yıldır sorun çıkmadan kullandığımıza göre kronik sorunlu olma ihtimali yok diye düşünüyorum bundan önce 630 takılıydı 100 taneden 65 i arızalandı 6 ayda :)

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,019
İsim
Ömer Murat KARACA
Bazıları şiştiğinden bile bahsediyor. Ayrıca sizde sorun olmuyorsa bende sorun olmayacak diye bir şey yok.
Şişmek mi🤣

İçinde 2-3 milimlik bir kart ve çipler var, neredeyse 1cm kalınlığında kutusunu yansa patlasa yine şişiremez, fizik kurallarına aykırı söylediğin şey.

Ben sadece 1 kez kullanıp da yorum yapsam haklısın bende sağlam geneli bozuk olabilir de, onlarca SSD'nin hiçbirinde sorun olmaması, sattığım müşterilerimin de beni arayıp bu bozuldu, şöyle böyle oldu demediği ürünlerin bana gelip kronik sorunlu olduğunu söylüyorsun. Halen aktif olarak işyerindeki bilgisayarlarda kullanıyoruz Hikvision'un SSD'lerini. Kafana Adata'yı almayı koyduysan öneriye kapalıysan al geç hocam boşuna zaman kaybetmeyelim.

4-5 kez Adata SU630-650 kullandım, hepsinde aynı tantana. Crystal Disk Mark testinde 60 derece üzerine çıkıp hızları dibe çakılan beş para etmez seriler SU630-650'ler. Sistemi açar açmaz zaten 45 derece.

Ne Adata ne Hikvision benim babamın malı değil, Ben Adata hakkında uyarımı ve Hikvision deneyimlerimden memnun olduğumu belirttim. Sandiks SSD Plus, Kingston A400, MLD M200, Hi-Level Ultra Serisi hepsi beni yarı yolda bırakmadı. Bunlara da bakabilirsin. Ne alacağın sana kalmış hocam.

Phanzox

80+ Silver
Adata SU650 SSD alınır mı? SSD'ye kronik sorunlu diyorlar ancak SSD'nin içinde 3D NAND var nasıl kronik sorunlu oluyor ben anlamadım.

Sergeant Cross

80+ Bronze
Şişmek mi🤣

İçinde 2-3 milimlik bir kart ve çipler var, neredeyse 1cm kalınlığında kutusunu yansa patlasa yine şişiremez, fizik kurallarına aykırı söylediğin şey.

Ben sadece 1 kez kullanıp da yorum yapsam haklısın bende sağlam geneli bozuk olabilir de, onlarca SSD'nin hiçbirinde sorun olmaması, sattığım müşterilerimin de beni arayıp bu bozuldu, şöyle böyle oldu demediği ürünlerin bana gelip kronik sorunlu olduğunu söylüyorsun. Halen aktif olarak işyerindeki bilgisayarlarda kullanıyoruz Hikvision'un SSD'lerini. Kafana Adata'yı almayı koyduysan öneriye kapalıysan al geç hocam boşuna zaman kaybetmeyelim.

4-5 kez Adata SU630-650 kullandım, hepsinde aynı tantana. Crystal Disk Mark testinde 60 derece üzerine çıkıp hızları dibe çakılan beş para etmez seriler SU630-650'ler. Sistemi açar açmaz zaten 45 derece.

Ne Adata ne Hikvision benim babamın malı değil, Ben Adata hakkında uyarımı ve Hikvision deneyimlerimden memnun olduğumu belirttim. Sandiks SSD Plus, Kingston A400, MLD M200, Hi-Level Ultra Serisi hepsi beni yarı yolda bırakmadı. Bunlara da bakabilirsin. Ne alacağın sana kalmış hocam.
Adata'yı kafama takmış biri değilim, zaten pek bilinmeyen bir marka, iyi olup olmadığını öğrenmek istedim. 3-5 yıl kullanmak istiyorum SSD'yi. Her yıl garantiye göndereceğim bir SSD istemiyorum.

Ayrıca Hikvision'un kronik sorunlu olduğunun kanıtı:

Mesaj otomatik birleştirildi:

3 laptopumuz var, ikisinde SSD var.

Birinde BX500, Birinde de PNY CS900 SSD var. Üçüncüsünde ise HDD var. PNY SSD'yi kendim zaten kullanıyorum. 3. laptopum daha üst seviye olduğu için daha üst seviye uzun ömürlü SSD almayı düşünüyorum. Sizce PNY SSD uzun ömürlü müdür?

Son düzenleme:

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Hakanbey
Kafam ağrımasın diyorsan Samsung alacaksın dramli SSD alacaksın uzun yıllar basın agrimaz

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,019
İsim
Ömer Murat KARACA
Adata'yı kafama takmış biri değilim, zaten pek bilinmeyen bir marka, iyi olup olmadığını öğrenmek istedim. 3-5 yıl kullanmak istiyorum SSD'yi. Her yıl garantiye göndereceğim bir SSD istemiyorum.

Ayrıca Hikvision'un kronik sorunlu olduğunun kanıtı:

Mesaj otomatik birleştirildi:

3 laptopumuz var, ikisinde SSD var.

Birinde BX500, Birinde de PNY CS900 SSD var. Üçüncüsünde ise HDD var. PNY SSD'yi kendim zaten kullanıyorum. 3. laptopum daha üst seviye olduğu için daha üst seviye uzun ömürlü SSD almayı düşünüyorum. Sizce PNY SSD uzun ömürlü müdür?
3. Linkte kimse sorun belirtmemiş. Ilk iki linkte de 2 kişinin yazdığı sorunu da ben dikkate almam çünkü 30-40 tane Hikvision kullandım. Mantıken 30-40 deneyim mi önemli yoksa forumda yazılan 2 tane şikayet mi?

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,019
İsim
Ömer Murat KARACA

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,240