Şişmek mi
İçinde 2-3 milimlik bir kart ve çipler var, neredeyse 1cm kalınlığında kutusunu yansa patlasa yine şişiremez, fizik kurallarına aykırı söylediğin şey.
Ben sadece 1 kez kullanıp da yorum yapsam haklısın bende sağlam geneli bozuk olabilir de, onlarca SSD'nin hiçbirinde sorun olmaması, sattığım müşterilerimin de beni arayıp bu bozuldu, şöyle böyle oldu demediği ürünlerin bana gelip kronik sorunlu olduğunu söylüyorsun. Halen aktif olarak işyerindeki bilgisayarlarda kullanıyoruz Hikvision'un SSD'lerini. Kafana Adata'yı almayı koyduysan öneriye kapalıysan al geç hocam boşuna zaman kaybetmeyelim.
4-5 kez Adata SU630-650 kullandım, hepsinde aynı tantana. Crystal Disk Mark testinde 60 derece üzerine çıkıp hızları dibe çakılan beş para etmez seriler SU630-650'ler. Sistemi açar açmaz zaten 45 derece.
Ne Adata ne Hikvision benim babamın malı değil, Ben Adata hakkında uyarımı ve Hikvision deneyimlerimden memnun olduğumu belirttim. Sandiks SSD Plus, Kingston A400, MLD M200, Hi-Level Ultra Serisi hepsi beni yarı yolda bırakmadı. Bunlara da bakabilirsin. Ne alacağın sana kalmış hocam.