Neler Yeni

Yeni Termal Macun Sonrası Dengesiz Sıcaklık

Reindi

80+ Silver
Mesela Steama oyun koydum sıcaklık 53 dereceye çıkıyor indirmeyi durduruyorum 41 e falan düşüyor normal mi bu? dün gece 11 de sürdüm daha işlevine falan mı geçmedi anlamadım

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
53 derece bir işlemci için fazlasıyla normal, bilgisayarda indirme işlemi yaparken bırak o kadar ısınsın yoksa nasıl çalışacak?
Oyunlarda vs. gördüğün en yüksek sıcaklık nedir şu anda?

Reindi

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
53 derece bir işlemci için fazlasıyla normal, bilgisayarda indirme işlemi yaparken bırak o kadar ısınsın yoksa nasıl çalışacak?
daha oyun indiremedim ki indiriyorum işte
Mesaj otomatik birleştirildi:

benim anlatmak istediğim bir anda düşüyor yeni macunun etkisi mi ne bu?

Artarof

80+ Bronze
daha oyun indiremedim ki indiriyorum işte

normal, istersen hwinfo 64 indir, oradan daha detaylı takip edebilirsin.

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Bir anda düşmesi normal indirmeyi durduğun zaman, aşırı iletken maddelerden yapıldığı için bilgisayar bileşenleri hele işlemci ve ekran kartı gibi parçalar çabuk ısınıp çabuk soğuyabilirler.

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,329
İsim
C Ş
Anlık fırlamalar normal değil. Macun sıkarken boşluklar kalmış olabilir ya da macun kalitesiz olabilir.

Reindi

80+ Silver
Anlık fırlamalar normal değil. Macun sıkarken boşluklar kalmış olabilir ya da macun kalitesiz olabilir.
elimde vardı son kullanımlık bundan sıktım https://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-htk-002-high-performance-thermal-macun.html kötü mü bu macun? 2 senedir sürekli bundan kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim

daha yeni sürdüm ama hiç çalıştırmadım daha çalışalı 2 saat falan oldu tam işlevine geçmişmidir ?

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Reindi

80+ Silver
elimde vardı son kullanımlık bundan sıktım https://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-htk-002-high-performance-thermal-macun.html kötü mü bu macun? 2 senedir sürekli bundan kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim

daha yeni sürdüm ama hiç çalıştırmadım daha çalışalı 2 saat falan oldu tam işlevine geçmişmidir ?
bi anda fırlamıyor durdurduğum zaman 39 a düşüyor saniye de 1 1 artıp 50 de sabitleniyor max 51 i gördü yeni sürdüm daha anormal mi?

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,329
İsim
C Ş
bi anda fırlamıyor durdurduğum zaman 39 a düşüyor saniye de 1 1 artıp 50 de sabitleniyor max 51 i gördü yeni sürdüm daha anormal mi?
1 1 artıyorsa sorun yok. Anlık birkaç saniyede 3 5 artıp 20 derece fark oluyorsa o anormaldir.

MRlotias

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
metehan ipek
Mesela Steama oyun koydum sıcaklık 53 dereceye çıkıyor indirmeyi durduruyorum 41 e falan düşüyor normal mi bu? dün gece 11 de sürdüm daha işlevine falan mı geçmedi anlamadım
Hocam stok fan mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,474
Üyeler
168,300
Son üye
batuhan4207
Top Bottom