Arama sonuçları: *

1. YinYang

Yardım Zoomflow240XT montajlama doğru mudur?

Alıntıdır. “Fan hızı konusunda BIOS üzerinden fanları PWM veya DC yapın ve Smart Fan Mode açın.”
  2. YinYang

İşlemci Soğutucusu Önerisi

Stok soğutucu ile yapılamaz diye bir şey yok belki kasanızın hava akışı iyidir oc ile bile yüksek sıcaklığa ulaşmaz. İlk önce deneyin oc işlemini 75-80 dereceye ulaşırsa sogutucu alirsiniz.
  3. YinYang

Sıcaklık problemi yaşarsanız bence kasa değiştirin mesh panel bir kasayla , renk konusuna gelecek olursak rgbler senkron çalısıyor zaten, fanın hızını ise duruma göre siz ayarlayın
  4. YinYang

Hangi kasa bu? Hava akışı baya düşüktür tahminimce
  5. YinYang

Sıvı soğutmalar üste montajlanırsa daha iyi oluyor ancak sizin bu imkanınız yok sanırım, bu haliyle doğru olmuş denilebilir
  6. YinYang

İ5 9400F termal macun önerisi

https://www.akakce.com/termal-macun/en-ucuz-thermal-grizzly-tg-a-001-rs-aeronaut-1gr-8-5w-yuksek-performansli-fiyati,1629321972.html
  7. YinYang

Çözüldü✓ Termal Macun Öneri̇si̇?

İyi bir macunu 100tl'den aşağıya zor bulursunuz. Sizin için çok uçuk indirimde olan bir macun kaç lira etmeli ?
  8. YinYang

Mosfet Soğutucusunu Çift taraflı bant ile yapıştırabilir miyim ?

Soğutucu görevini yerine getiremez.
  9. YinYang

Mosfet Soğutucusunu Çift taraflı bant ile yapıştırabilir miyim ?

Hayır, muhtemelen bu bantın ısı iletimi çok kötüdür.
  10. YinYang

fan ayarlarını nasıl yaparım

Varsa o kısımdan ayarlama yapabilirsiniz. CHA Fan = kasa fanı CPU Fan = işlemci fanıdır.
  11. YinYang

Qfan control kısmı bulunuyor mu biosunuzda
  12. YinYang

Anakart model ve marka nedir?
  13. YinYang

Bilgisayarınız masaüstü varsayarak anlatıyorum. Kasa fanlarını ve işlemci fanını biostan kontrol edebilirsiniz. Ekran kartı fanını ise msi afterburner ile kontrol edebilirsiniz.
Top Bottom