bilgisayarım it takes two oynarken bı patlama olduğunda kendini yeniden başlatıyor soğutmasıyla alakalı olduğunu düşünüyorum o yüzden bir termal macun alsam çözer gibi geliyor ama fiyatları çok uçuk indirimde olan iyi bir termal macun var mı
bilgisayarım it takes two oynarken bı patlama olduğunda kendini yeniden başlatıyor soğutmasıyla alakalı olduğunu düşünüyorum o yüzden bir termal macun alsam çözer gibi geliyor ama fiyatları çok uçuk indirimde olan iyi bir termal macun var mı
ben bilgisayarcıdan aldım 10 tl ye 3 kullanımlık tüp işimi fazlasıyla görüyor 90 dereceye çıkan işlemci şuan 38-yükte64-65 arasıbilgisayarım it takes two oynarken bı patlama olduğunda kendini yeniden başlatıyor soğutmasıyla alakalı olduğunu düşünüyorum o yüzden bir termal macun alsam çözer gibi geliyor ama fiyatları çok uçuk indirimde olan iyi bir termal macun var mı
eğer macun yoksa falan gidin benim gibi alın 10-15 e hiç değilse bir süre işinizi görür kaliteli bir şey alana kadarbilgisayarım it takes two oynarken bı patlama olduğunda kendini yeniden başlatıyor soğutmasıyla alakalı olduğunu düşünüyorum o yüzden bir termal macun alsam çözer gibi geliyor ama fiyatları çok uçuk indirimde olan iyi bir termal macun var mı
bunu amazondan almıştım. termal macundan önce işlemcim 88 dereceyi görüyordu termal macundan sonra yine aynıydı
Hocam piyasada çok çakması var.bunu amazondan almıştım. termal macundan önce işlemcim 88 dereceyi görüyordu termal macundan sonra yine aynıydı