Neler Yeni

İşlemci Soğutucusu Önerisi

Asterta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Atahan Akbulut
Bütçe
1500
ryzen 5 2600 işlemcime overclock yapacağım için bir soğutucu almayı düşünüyordum fakat stock soğutucu ile yapılabilir mi yoksa ayrı bir soğutucu almam gerekir mi. Gerekirse hangi soğutucuları önerirsiniz hava mı sıvı mı ne almamı önerirsiniz yardım eden etmeye çalışan herkese teşekkürler..

EXELANS23

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Yusuf Çinar
ryzen 5 2600 işlemcime overclock yapacağım için bir soğutucu almayı düşünüyordum fakat stock soğutucu ile yapılabilir mi yoksa ayrı bir soğutucu almam gerekir mi. Gerekirse hangi soğutucuları önerirsiniz hava mı sıvı mı ne almamı önerirsiniz yardım eden etmeye çalışan herkese teşekkürler..
T6 işini görür
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gerek yok sıvı sogutucuya

YinYang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
-
Stok soğutucu ile yapılamaz diye bir şey yok belki kasanızın hava akışı iyidir oc ile bile yüksek sıcaklığa ulaşmaz. İlk önce deneyin oc işlemini 75-80 dereceye ulaşırsa sogutucu alirsiniz.

Asterta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Atahan Akbulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Stok soğutucu ile yapılamaz diye bir şey yok belki kasanızın hava akışı iyidir oc ile bile yüksek sıcaklığa ulaşmaz. İlk önce deneyin oc işlemini 75-80 dereceye ulaşırsa sogutucu alirsiniz.
Yok yapılamaz demedim de kasamdan pek emin değilim o zaman çok bütçem yoktu ve powersupply li bir xigmatek kasasi almistim fakat poweri iyi fakat hava sürkülasyonu fena sayılmaz oyun oynarken 50 55lerde geziyor

Son düzenleme:

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,573
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu
Aynı işlemci bende var. Arctic Freezer 34 eSports DUO öneririm. 1.3-1.35V arası seviyede 4.1GHz kullanıyorum.

Top Bottom