Arama sonuçları: *

1. A

[REHBER] Dark Guardian için bulabildiğim ve önerdiğim en iyi havalandırma şekli rehberi

Bu ürünü aldım fiyat performans olarak arctic ile yarışır hocam. İşlemci testlerde 70 görmedi. Oyunlarda 58-62 arası full 2k'da. Tek kötü yanı bir fan kontrol edilemiyor ve o yüzden full hızda çalışıyor. Bende arkadaki egzoz fanını iptal ettim ses yok görüntü de çok iyi. İnceleme videosunu da...
  2. A

[REHBER] Dark Guardian için bulabildiğim ve önerdiğim en iyi havalandırma şekli rehberi

Evet fanları almadan önce benimde öyle idi. Arka taraf açıktı oyuna girerken basıyordum normal zamanda kapatıyordum. Ama artık gerek kalmadı. Ayrıca aşağıdaki videodaki arkadaş olayı başka bir boyuta taşımış. Reset tuşunu bağlamış ve artık reset tuşundan kontrol ediyor. Dark markası dandik gibi...
  3. A

Teşekkür ederim ben almalarını bekliyordum ama almadılar :) Çünkü kasayı ve ekran kartını alırken 5bin tl'lik alışverişte 30 tl almışlardı. Önceden 2 tane alıp üste koymuştum, bu aldıklarımı da alta koydum. Bu kasanın bir iyi yanını daha keşfetmiş oldum, yedek parça sorunu yok. Vida, cam veya...
  4. A

perşembe atacam hocam eve geçince (y)
  5. A

Başlığı hortlatmış oldum ama senin hayali gerçekleştirdim 😅 Aslında bana 180 tl borçlusun durduk yere 2 tane fan daha aldım aklıma soktun. Zaten 6 fan vardı şimdi kasa fanı 8 oldu. 3 ön, 1 arka, 2 üst, 2 alt. 2 ekran kartı fanı, 2 işlemci kule tipi soğutucu fanı, 1 psu fanı toplam 13 fan oldu...
  6. A

Rayzen 5 2600x E tavsiye soğutucu (Kuletip veya Sıvı soğutma)

Evet ulaştı vaktim olmadığı için yazamadım malum artık normal çalışmaya geçiyoruz corona bitti. Sorduğun için kısa bir değerlendirme yazayım. Fan görüntü olarak güzel kalite olarak da zaten fiyatına göre gayet iyi. Soğutma anlamında 3600x stok fana göre boşta 3-5 derece, oyunlarda 10 derece ve...
  7. A

1 Tane egzoz fan önerisi

https://www.teknobiyotik.com/akasa-viper-12cm-s-flow-yuksek-performansli-sessiz-fan.html
  8. A

15 TL lik Ürüne Kaç tl Vergi gelir?

Aynı yazdığım şekilde hesap edin. %20 kdv, 8 tl ve 80 kuruş sabit. Eğer ötv alınan ürünse tabi bir de o var. Birde bazen açıp ürünün fiyatını kendileri belirliyor bazen de faturada yazana göre hesaplıyorlar. ÖTV dahil değil dersen 280 tl için 56 tl kdv, 8 tl gümreğe sunma ve 80 kuruş damga...
  9. A

15 TL lik Ürüne Kaç tl Vergi gelir?

%20 kdv, 8 tl gümreğe sunma, 80 kuruş damga vergisi. Ama kafalarına göre de belirledikleri oluyor.
  10. A

Stoktan kesinlikle iyidir. Youtube videolar var izleyebilirsin. İki tane 120 cm fan ve 6 tane bakır boru var. Direct contact zaten. Ama ne kadar etkili elime ulaşınca değerlendirip yazabilirim şuan bende başkalarının yalancısıyım. Eğer beklerim dersen cumartesi büyük ihtimal gelir ve test eder...
  11. A

R5 3600 İçin 300tl Soğutucu

Snowman t6 180 tl. İnceleme videoları var hem yabancı hem Türk. Bende aldım merakımdan aslında 3600x stok yeterli ama sesli biraz. Kargoda şuan geliyor. Test edip sitede küçük bir inceleme paylaşacağım.
  12. A

Hocam herkesin düşüncesi farklıdır ama işlemci ile soğutucular arasında bir denge olmalı. Örnek vermek gerekirse 1000 tl'lik bir işlemciye 500 tl'lik soğutucu takılmamalı. İster kule tipi ister sıvı. Onun yerine satılıp üzerine o para eklenir daha üst bir işlemci alınır. Mesela 1600 tl'ye 3600x...
  13. A

Aynı kasayı kullanmaktayım. Şuan üzerinde gelen 4 fana ek olarak 2 tane aynı fandan aldım ve bunları kasanın üst tarafına yerleştirdim. Yanı 6 tane kasa fanı mevcut. Kasanın kontrolcüsü 8 adet fan destekliyor ama 6 fan bence yeterli. Zaten 2 fan daha ancak kasanın alt tarafına koyabilirsiniz. Bu...
  14. A

Üstteki fanlar nereye doğru üflemeli?

Ön ve alt fanlar içeri üfler hocam. Üst ve arka fanlar dışarı üfler. Sebebi ısınan hava hafiftir ve yükselir. Dolayısıyla üstteki fan içerdeki sıcak havayı dışarı atarsa daha efektif olur. Büyük sanayi fırınlarında da aynı mantık vardır veya bütün makinalarda. İçeri soğuk hava verilmez...
Top Bottom