Arama sonuçları: *

1. akıllı kuş

Amd stok fan değiştirmelimiyim

yükte 70 derece iyi rakamlar sayılır ancak kule tipi soğutucu varsa onu tak daha düşük sıcaklıklarda daha iyi performans verir.
  2. akıllı kuş

Çözüldü✓ işlemci çok fps farkettirir mi ?

anakart yükseltmeside yapmanı tavsiye ederim ne kadar stabil olur A320M'de bilinmez.
  3. akıllı kuş

i5 12600k İçin Fan Önerisi

oku bakayıp kendi yazını öyle bir şey ifade edermiş gibi bir yazı yok orada.
  4. akıllı kuş

i5 12600k İçin Fan Önerisi

600TL'ye güzel bir sıvı soğutma varmı onada bir bak istersen.
  5. akıllı kuş

Bilgisayar İşlemci(CPU) Sanallaştırma Nedir?

usta bu dediğini normal insanlar anlamaz yalnız :/
  6. akıllı kuş

Öneri SIVI SOĞUTMA KARŞILAŞTIRMA

H100i capellix daha iyi olması lazım.
  7. akıllı kuş

Bilgisayar İşlemci(CPU) Sanallaştırma Nedir?

Öyle bir imkan yok. Seninki 4C4T bir işlemci 8T olsaydı sanallaştırmayı açıp bu farkı görürdün ama 4T yani sanallaştırma yok.
  8. akıllı kuş

msi gtx 1660 gaming x oc örneği

bu ne yani ne demek istiyon knk
  9. akıllı kuş

Bu termal macun iyimidr

Cooler Master MASTERGEL REGULAR New edition iyi midir? fiyat boşverin çoktan alınmış kötümü iyi mi? 1639077333 Ve r5 3600 stok soğutucu ile kaç derecelere düşer
  10. akıllı kuş

İşlemcim sıvı soğutmaya rağmen fazla ısınıyor

Tek fanlı sıvı soğutma nasıl soğutaun onu? +egzoz fan yerine takmanız oldukça yanlış içine ekran kartıdır vs dir parçaların sıcak havasını geçiriyor. 1638719853 Ve kasanızında mesh paneli yok yani iyi hava akışı yok gibi gözüküyor fazla. 1638719910 Ve düzgün taktınız sıvı soğutmayı dimi
  11. akıllı kuş

700'e soğutma ne alınır

Sıvı soğutma olması lazım en iyi ne alınır
  12. akıllı kuş

5950x için Üst Düzey Sıvı Soğutma??

@cfranko kendisi 5900 muydu 5950X miydi ikisinden biri ile custm sıvı soğutma kullanıyor 50 dereceyi geçmiyor yük altında sanırsam. custom sıvı soğutma demek yani sıvı soğutmayı kendin yapıyorsun. Tüm parçaları sen seçiyorsun bu yüzden sıvı soğutmanın kötü bir parçası olmuyor. Bütün parçaları...
  13. akıllı kuş

https://m.n11.com/corsair-360mm-h150i-elite-capellix-cw-9060048-ww-rgb-sivi-sogutm-P514564781?utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel 1638222448 Müq bi sıvı soğutma bunu alın derim
  14. akıllı kuş

Hemen atıyom 2dk beklerseniz
  15. akıllı kuş

Bu hava soğutma iyi mi?

Ben ortalama-iyi diye biliyorum @FPU/CACHE biliyordu sanırsam
  16. akıllı kuş

Yardım R5 3600 Coolermaster 240ml ısı değerleri

Normal. ML240 pek iyi değil zaten.
  17. akıllı kuş

Pc Me Ekleme Yapmak İstiyorum

takın o sisteme bi Galahad AIO 360MM Fişek olur o. anakartı satıp üstüne kalan 700TL civarı parayıda ekleyerek B550 Tomahawk'a geçebilirsiniz. daha iyi görünümü var en azından ve 5800X-5900X falan takmak isterseniz daha iyi bir anakart olur.
Top Bottom