Arama sonuçları: *

1. asemih159

[Düzenlendi] Wraith Prism VS Sıvı Soğutma

Aslında bunun gibi cevaplar bekliyordum. Sağol👍🏻 (Yanlış anlaşılmasın vakit ayıran herkese teşekkür ederim.)
  2. asemih159

Wraith Prism kullanıyormuşum. 😁🤦🏻‍♂️
  3. asemih159

Merhaba; Şu anda bilgisayarımda Wraith Prism kullanıyorum. Bunu satıp sıvı soğutma alabilir miyim? Önerir misiniz? Kaç ₺’ye satarım? Hangi sıvı soğutmayı önerirsiniz? Edit: Wraith Prism kullanıyormuşum.
  4. asemih159

HWINFO ve OCCT sıcaklık değerleri?

HWiNFO’da bakmanız gereken değer aşağıdaki sarı kutucuktaki “CPU” değeri. ACCO’da bakmanız gereken değer üst kısımda bulunan “CPU” değeri. Aşağıdakiler çekirdek bazlı değerler.
  5. asemih159

Yardım Bilgisayar gitti

İşlemci ile soğutucu arasında 1mm bile boşluk kalsa ısıyı iletemez. Soğutucu başlığın vidalarını kontrol edin, gevşekse sıkmayı deneyin.(Abartmadan)
  6. asemih159

240mm Sıvı soğutma hk.

240mm sıvı soğutma önerir misiniz? Bir de sıvı soğutmalar bilgisayar için bir tehlike oluşturur mu? Sıvısının damlatma gibi bir riski olur mu? Aynı fiyattaki hava soğutma mı daha iyi soğutur? Yoksa sıvı soğutma mı? Bir de f/p bir hava soğutma önerir misiniz? Sorular biraz fazla😅 Yardımcı...
  7. asemih159

Sıvı soğutucu nasıl takılır?

Anladığım kadarıyla radyatöre illaki kutudan çıkan fanları takmak zorunda değiliz, kendi fanlarımızı da kullanabiliriz. Doğru mu anlamışım?
  8. asemih159

Eğer ön tarafa yaparsak önde bulunan RGB fanları çıkarmamız gerekir mi?
  9. asemih159

Sıvı soğutucu alsam, kasanın hangi bölümüne nasıl takmam gerekir? Biraz bilgi verirseniz sevinirim.
  10. asemih159

Yardım Fan Çıkarma veya Takma ?

Anakartınızda bulunan 4 pinlik bir bölüme takılı olmalı, onu çıkarıp yeni fanınızın kablosunu takmak yeterli olacaktır.
  11. asemih159

İşlemci sıcaklığım normal mi?

Şimdilik aklıma tek gelen şey kasanı ve filtrelerini temizlemen Eğer temizlemek istersen fön/saç kurutma makinesinin soğuk modunu öneririm (y)
  12. asemih159

:D Kasanın temizliğini yapmazsan hava dolaşımı sağlıklı olmaz bu da sıcak havanın içeride dönüp durmasına sebep olur bu da kasanı ısıtır. Bi ara kasanı temizlemeni ve filtreleri yıkamanı öneririm Bide ekran kartının oyun esnasındaki sıcaklığını yazarsan sevinirim... Cevap bekliyorum(y)
  13. asemih159

İşlemci kullanımın normal kasan açıktamı yoksa masanın altında sıkışık bir yerde mi Ve kasanda filtre varsa onların temizliğini yapıyor musun? Yani kasanı temizliyor musun? Cevabını bekliyorum(y)
  14. asemih159

CSGO işlemci bazlı bir oyun o yüzden yüksek sıcaklıklar normal karşılanabilir ama 75 derece bana biraz yüksek geldi Görev yöneticisinden işlemcinin kullanım yüzdesine bakar mısın? Cevabını bekliyorum:)
Top Bottom