Neler Yeni

Yardım Fan Çıkarma veya Takma ?

Kasamı İncehesaptan almıştım ve arkada takılı olan 12cm fan ses yapmaya başladı zaten ısınmayan apu sistem kullanıyordum. Fanı çıkaramadım kablosunu takip ettim ama pek anlayamadım nereye takılı olduğunu bu fani cıkarip yeni bi fan alıp takıcağim yardimci olabilecek varmı

asemih159

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
664
İsim
Semih
Kasamı İncehesaptan almıştım ve arkada takılı olan 12cm fan ses yapmaya başladı zaten ısınmayan APU sistem kullanıyordum. Fanı çıkaramadım kablosunu takip ettim ama pek anlayamadım nereye takılı olduğunu bu fani cıkarip yeni bi fan alıp takıcağim yardimci olabilecek varmı
Anakartınızda bulunan 4 pinlik bir bölüme takılı olmalı, onu çıkarıp yeni fanınızın kablosunu takmak yeterli olacaktır.

aladage

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Emre Aladağ
Kasamı İncehesaptan almıştım ve arkada takılı olan 12cm fan ses yapmaya başladı zaten ısınmayan APU sistem kullanıyordum. Fanı çıkaramadım kablosunu takip ettim ama pek anlayamadım nereye takılı olduğunu bu fani cıkarip yeni bi fan alıp takıcağim yardimci olabilecek varmı
Anakarta bağlı olabilir veya molex bağlantısı olarak psuya da bağlı olabilir. Kabloyu takip edin.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
- Ses yapıyor dediğin, titreşim sesi mi?
- Ne konuda yardımcı olmamızı istiyorsun? Fan tavsiyesi mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi
- Ses yapıyor dediğin, titreşim sesi mi?
- Ne konuda yardımcı olmamızı istiyorsun? Fan tavsiyesi mi?
Bildiğimiz fan bağırıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fanın bağlı olduğu yeri bulamiyorum kabloyu çok güzel toplamislar ve saklamışlar 🤨🤔

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,026
Üyeler
163,928
Son üye
Akın13
Top Bottom