Arama sonuçları: *

1. atachu

oc hakkında bir sorum var

anakart ve bios versiyonu birebir aynıysa bile değişen bir şey olmaz değil mi ?
  2. atachu

oc hakkında bir sorum var

arkadaşlar şimdi diyelim ben kendi bilgisayarımda işlemciye ve ekran kartına oc yapıyorum. sonra işlemci ve ekran kartını başka bir arkadaşıma veriyorum o kendi bilgisayarına takıyor ve çalıştırıyor. onun pc sinde bu donanımlar oc li mi çalışır yoksa normal halinde mi ?
  3. atachu

Bu figürü kasaya koysam bir sorun çıkar mı ?

şimdiden hayırlı olsun çok güzel figür kendisi iyi akşamlar :)
  4. atachu

bu arada bunu 100 tl ye alma. ben D&R da indirimli 20 tl ye almıştım tanesini he manle beraber. biraz bakın ben sadece fikr olsun diye o linki attım
  5. atachu

yok ev sapasağlam. link şu: https://www.amazon.com.tr/Universe-Skeletor-Mega-koleksiyon-DPH90/dp/B01B7OZX4U
  6. atachu

ekran karıtnın üstüne koyma. ama ekran akrtını altındaki boşluğa vs koyabilirsin sıkıntı yok.ben he man deki iskeletorun lego figürünü koymuştum boşluğa (14 cm fln). sonra izmirdeki depremde devrilip fanı bloklamıştı bende 1 hafta farketmemiştim sonra çıkarmıştım. bunuda niye anlattıysam neyse...
  7. atachu

ryzen 5 3500 (3500x değil düz 3500) ü oc ile en fazla kaç ghz ye çekebilirim

arkadaşlar aldığım yerde 3500 4.1 ghz yazıyordu ama işlemci 3.6 ghz de çalışıyordu pc geldiğinde. şuan asus optimal modda kullanıyorum ve 3.95 sabit peki aldığım yerde yazan 4.1 işlemcinin alabileceği maksimum değer mi ? (arkadaşalr işlemciyi eleştireceğinize yardımcı olursanız sevinirim niye...
  8. atachu

sıvı soğutma ramlere değerse ne yapmalı ?

almadım düşündüğüm bir model yok 1603358757 resim atamıyorum uzantısı farklı olduğundan
  9. atachu

vento neptune 3 1603356432 tam belirttiğim yerde tam 3 fanlık sıvı soğutmanın sığacağı boyutta bi girinti var
  10. atachu

sıvı soğutma almayı düşünüyorum ama kasanın tepesine takamam ramler engel oluyor peki başka nerelere takılabilir fanları kasanın cam tarafına bakacak şekilde anakartın yanına yerleştirilebilirmi duvara tablo asar gibi 1603356143 burdaki gibi
  11. atachu

ryzen master üzerinden overclock yapılır mı

peki yardımcı olabilir msiiniz bu konuda oyunlarda bi 10 15 fps artışı yakalamak istiyorum ve aldığım yerde işlemci 4.1 ghz gösteriyor oc nin en son desteklediği mhz değeri sanırım
  12. atachu

şuan asus optimal modu açık ve işlemci 3.6 tan 3.95 e çıktı onu kapatıp yapmam lazım değil mi bir nevi oto oc çünkü 1603185328 ryzen 5 3500
  13. atachu

burada manual i seçince aşağıdan mhz yi ve voltajı ayarlayabiliyoruz burdan oc yapılır mı
  14. atachu

BIOS taki asus optimal modu wattman yapar mı

sıcaklığım boşta 45 50 derece civarı kasanın öndeki fanlarını çalıştırmadığım için sistem gerektiren oyunalrda yüksekte çok gerektirmeyen oyunda düşükte açıyorum fanı ve sıcaklık 62 yi geçmiyor witcher gta 5 gibi oyunlarda düşük devirde bi kaç derece oynuyor
  15. atachu

açtım optimali 3.6 ghz den 3.95 ghz ye çekti işlemciyi ramle ilgili bir bilgim yok
  16. atachu

pc konusunda cahilim maruz görün b450m k anakartım var ve bios ayarında normal mod ve asus optimal seçeneği var otomatik overclock yani bildiğiniz çoğu kişi otomatik overclock yapma diyor tavsiyelerine uyacağım galiba
  17. atachu

biosta asus optimal seçeneği var wattman hatası alır mıyım sonuçta yapımcının kendi belirlediği üst limit psu 550w 80+ stok fan kullanıyorum ama önde 3 arkada 1 ekran kartının üzerindede 2 tane fan var soğutma sıkıntı değil 1603032822 FSP HV PRO 550W 80+ EU Güç kaynağı
  18. atachu

asus optimal seçeneği

ekran kartımın ve işlemcimin yük altında ısı değerleri iyi (ekran kartı yük altında 60 derece bazı oyunlarda 70 işlemci boşta 40 civarı yük altında 60 ın üzerine çok nadir çıkıyor) biostan asus optimali seçersem garanti dışı kalır mı sisteme zarar gelirmi riskleri varmıdır çünkü aldığım yerde...
  19. atachu

cpu fan hızı ayarım iyi mi?

yüzde 65 e kadar 800 850 rpm e ayarladım 65 ten sonra 70 e kadar yüzde yüze çıkıyor çok mu yanlış bir hamle yapmışım kafa kalmıyor fan sesinden arkadaki dışarı üfleyen fanı hiç ellemedim
Top Bottom