Yapılabilir işlemcin nedir peki?burada manual i seçince aşağıdan mhz yi ve voltajı ayarlayabiliyoruz burdan oc yapılır mı
peki yardımcı olabilir msiiniz bu konuda oyunlarda bi 10 15 fps artışı yakalamak istiyorum ve aldığım yerde işlemci 4.1 ghz gösteriyor oc nin en son desteklediği mhz değeri sanırımYapabilirsin ama kalıcı olmuyor. PC'yi her kapattığında ayarlar sıfırlanıyor. En iyisi BIOS üzerinden yapmak. Ya da Ryzen Master'dan stabil değerleri bulup BIOS'a kaydetmek.
Hayır, son desteklediği MHz diye bir şey olmaz. Bahsettiğin 4.1 GHz Turbo Frekans. Anakartın ve kasan nedir? İşlemciyi stok fan ile mi kullanıyorsun?peki yardımcı olabilir msiiniz bu konuda oyunlarda bi 10 15 fps artışı yakalamak istiyorum ve aldığım yerde işlemci 4.1 ghz gösteriyor oc nin en son desteklediği mhz değeri sanırım
BIOS'tan yaparsan işlemci yanar (!) -Çınar YaşarYapabilirsin ama kalıcı olmuyor. PC'yi her kapattığında ayarlar sıfırlanıyor. En iyisi BIOS üzerinden yapmak. Ya da Ryzen Master'dan stabil değerleri bulup BIOS'a kaydetmek.
Oyundan oyuna değişir ve grafiklerin hangi ayarda olduğuna göre.peki yardımcı olabilir msiiniz bu konuda oyunlarda bi 10 15 fps artışı yakalamak istiyorum ve aldığım yerde işlemci 4.1 ghz gösteriyor oc nin en son desteklediği mhz değeri sanırım