Arama sonuçları: *

1. B

Çözüldü✓ AMD RYZEN 5 5600 soğutucu önerisi

arkadasın attıgı burst assassin ile 5600 kullanıyorum. çift ekran 4khz mouse (kullanımı etkiler mi bilmiyorum) yan ekranda canlı yayın acık 6 sekme mozilla islemci 35 derecede. Valorantta 50 civarında
  2. B

Yardım Thermalright bust assassin 5600 için nasıl

gaming genden aldım. Bulabilirsen cpu destegine bak kasanın burst assassin 155mmden fazla bosluk olmasi gerek. iki bloklu olanda fanları bi ortaya bi arkaya bakacak sekilde bence sığar ama emin degilim.
  3. B

evet asus b450 mk, 5600 ve burst assassin kullaniyorum. kasanin cpu destegine dikkat et. benim ramlere biraz degiyordu fanı yaklasik 1cm yukardan taktım.
  4. B

aynı sistem aynı islemci bosta 35-40 yukte 65-70
  5. B

Yardım Ryzen 5 5600 için soğutma önerisi

ayni islemci bu sogutucuyla bosta 40 yukte 65-70 yaz sicakliklarinda bu şekilde. https://www.gaming.gen.tr/urun/384753/thermalright-burst-assassin-120-tl-c12c-120mm-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu/
  6. B

AMD Ryzen 5 5600 soğutma için hangi macun?

5600+ burst assassin kullaniyorum bosta 38-40 yukte 65
  7. B

Hangi soğutucu mantıklı

thermalright almayı dsunuyorum linkteki modeli. id cooling mi daha iyidr yoksa bu mu?
  8. B

KASA SICAKLIĞIM KAFAMI KARIŞTIRDI

sicakliklarin normal hacı
  9. B

Çözüldü✓ Önemli 1 tane sıvı sogutma sipariş verdim 6 tane geldi

Beyler 6 tane sıvı sogutma aldım 1 tane gelmis kiminle iletisime gecmeliyim (!)
  10. B

Çözüldü✓ Ne zaman termal macun yenilemem lazım

ayni islemci var 3 yil olacak degistirmedim. macuna 100tl vermemek icin undervoltla kullaniyorum :D
  11. B

Öneri ID-COOLING SE-224-XT 600TL(TÜKENDİ)

kanka stok fanla 3500x kullaniyorum boşta 38-39 (yazin 44-45) oyunlarda da max 65-70 arasi gordum (yazin 80i goruyor) almaya deger mi sizce kule tipi fan?
  12. B

Laptop Fanı Soğuk Üflüyor 98 derece işmeci sıcaklığı Yardım

temassizlik ihtimali olabilir diye düşünüyorum
  13. B

Yaz Aylarında Pcyi Soğutacak Vantilatör Tavsiyesi.

laptop kulaniyorsan kucuk masa vantilatorleri is yapar, masaustunde zaten fanlarin var ayni gorevi görüyor ekstra vantilator is yapar mi emin degilim
  14. B

Bu termal macun iyi mi ?

ben kullanmıstım pentium (modeli unuttum) islemcide. aynı urun bile olabilir iletkenligi benzer degerdeydi. elektrik gecirgenligi de yuksek oldugundan en kucuk hatada kısa devre yapabilirsiniz dikkat edin. Onun dısında sogutmaya etkisi guzeldi acıkcası. Bahsettigim islemci bosta 20 derecedeydi :D
  15. B

12 cm kasa fanı öneresi

kasa fanı çok etkilemeyecektir, hele ki dusuk butcede bir fan aldıgımız icin hic etkilemeyecektir, ama senin iceriye hava alan fanının olmadıgını dusunursek belki biraz etkiler. Ekran kartının fanını manuelde yuksek hızda kullanabilirsin veya sıcaklık cidden yuksekse onun da bakımlarını...
  16. B

12 cm kasa fanı öneresi

Oncelikle Sıcaklıgın islemci mi ekran kartı mı oldugunu belirle, tahminimce islemci fanı tozlu veya termal macun yenilenmesi istiyor olabilir. Ama ben yine de senin soruna cevap olarak o butcede dark kırmızı fanı onerebilirim.
  17. B

Altın bazlı termal macun

3.05 w/mk ısı iletkenliği alınır mı?
  18. B

Fanlar nasıl takılmalı

ısınan hava yukselir ilkesini ele alarak ayarla kendine gore
  19. B

Termal Macun Önerisi

Dizüstü bilgisayarım boşta 70-80 derecelerde calısıyor. Ucuz ama en azından bunu 50ye çekebilecek bir termal macun oneriniz var mı?
  20. B

3500x O.C hakkında yardım

En son paylaştıgım fotograf biostan defaultu sectim o sekilde test yaptım. bios sıfırlamaktan kastınız farklı bir seyse soyleyin lutfen.
Top Bottom