Neler Yeni

KASA SICAKLIĞIM KAFAMI KARIŞTIRDI

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Emirhan
Arkadaşlar merhaba.
Sistemini dün topladım hazır hale getirdim ve doğal olarak bi kaç oyun yükleyip performans testi yaptım. Sıcaklık değerlerine baktığımda herhangi bir sorun gözükmüyordu. İşlemci 60 derece ekran kartı ise 56-57 bandındaydı. Ama sistemi kapattıktan sonra kasaya dokunduğumda aşırı sıcaktı. Daha sonra işlemci soğutucuma dokunduğumda sıcaklığın ondan kaynaklandığını fark ettim. İşlemci soğutucum da abdullah abinin önerdiği snowman t6 kule tipi çift fanlı bir soğutucu. soğutucun içinde çıkan termal macunu kullandım acaba ondan dolayı mıdır? Şimdiden teşekkürler.

İşlemci: ryzen 5 7500f

r4NG3r

80+ Silver
İşlemci soğutucu kendisi ısınması için var zaten termal macun işini yapmış 😃

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
Arkadaşlar merhaba.
Sistemini dün topladım hazır hale getirdim ve doğal olarak bi kaç oyun yükleyip performans testi yaptım. Sıcaklık değerlerine baktığımda herhangi bir sorun gözükmüyordu. İşlemci 60 derece ekran kartı ise 56-57 bandındaydı. Ama sistemi kapattıktan sonra kasaya dokunduğumda aşırı sıcaktı. Daha sonra işlemci soğutucuma dokunduğumda sıcaklığın ondan kaynaklandığını fark ettim. İşlemci soğutucum da abdullah abinin önerdiği snowman t6 kule tipi çift fanlı bir soğutucu. soğutucun içinde çıkan termal macunu kullandım acaba ondan dolayı mıdır? Şimdiden teşekkürler.

kankam işlemci soğutucusu işlemcinin üzerindeki ısıyı termal macun vasıtası ile kendi üzerine alır ve üzerindeki aluminyum kanatlarına dağıtır o kanatları da fan sayesinde soğutur yani işlemci soğutucusunun sıcak olması kadar normal bir durum yok hatta sıcak olmazsa problem var xd

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,012
İsim
Sadettin Y
sicakliklarin normal hacı

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,300
İsim
umut şahin
Arkadaşlar merhaba.

knkm knkm işlemci soğutucu işlemcin daha fala ısınmaması için var işini yapmış soğutucun bence bir sorun yok oyun attıktan ssonra gir yt ye bir video izle o sürede kasan sooğumuş olur o zaman kapatırsın ama bir sorun olmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,039
Üyeler
167,040
Son üye
sayilganmehmetsiddik88@gm
Top Bottom