Neler Yeni

Laptop Fanı Soğuk Üflüyor 98 derece işmeci sıcaklığı Yardım

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
emre
Laptop işlemcim 90 98 derece arasında ve çoğu zaman 98 derecelerde.Fana elimi tuttuğumda dışarıya sıcak vermesi gerekirken soğuk bir hava üflüyor.Termal macunu yeni değiştirdim.Öncesindede ısınma ondan kaynaklıdır diye düşünüyordum azda olsa etkisi oldu.Fan klima gibi soğuk üflemesine rağmen işlemci yanacak düzeyde yardımcı olabilecek var mı?

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Laptop işlemcim 90 98 derece arasında ve çoğu zaman 98 derecelerde.Fana elimi tuttuğumda dışarıya sıcak vermesi gerekirken soğuk bir hava üflüyor.Termal macunu yeni değiştirdim.Öncesindede ısınma ondan kaynaklıdır diye düşünüyordum azda olsa etkisi oldu.Fan klima gibi soğuk üflemesine rağmen işlemci yanacak düzeyde yardımcı olabilecek var mı?
Termal macun yeterince kaliteli mi? Düzgün uygulandı mı? Bakır blok işlemciye düzgün temas ediyor mu?

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,735
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Fan işlemciye değil boşa üflüyodur bence kanka aç içini kontrol et bi. Bide fan hızı ve üfleme seviyesi gerçekten çok fazla olması lazım o sıcaklıklarda. Eğer az ise fana da bi bak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Termal macun yeterince kaliteli mi? Düzgün uygulandı mı? Bakır blok işlemciye düzgün temas ediyor mu?
Termal macunu vatandan aldım zalman-stc8 iletkenlik 8.3 temas temas ettiğini düşünüyorum çünkü 1. sürdüğümde ısınma oluştu silip tekrar yeniledim aynı şekilde devam etti .Bakır blokta bir sorun olabileceğini düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fan işlemciye değil boşa üflüyodur bence kanka aç içini kontrol et bi. Bide fan hızı ve üfleme seviyesi gerçekten çok fazla olması lazım o sıcaklıklarda. Eğer az ise fana da bi bak.
Fanı temizledim fan hızlı çalışıyor ama dediğim gibi sıcak üflemesi gerekiyor dışarıya ama soğuk bir hava çıkışı var.

fan çalışmasında bir sıkıntı göremedim bakır blok fan yakınlarında soğuk ama işlemci ve ekran kartı kısımlarında elimi 3 saniyeden fazla tutamayacak kadar sıcak.

temassizlik ihtimali olabilir diye düşünüyorum
Tam olarak nasıl anlayamadım temassızlık nerede olabilir?

Top Bottom