Arama sonuçları: *

1. ca.s

mx-4 alınır mı veya tavsiye

Alınmaz. Maxtor CTG9 al.
  2. ca.s

Laptop Fan hızımı nasıl arttırabilirim

Irıs XE işlemci içinde gömülü olan grafik birimidir. Buna dahili grafik kartı deniyor ve oyun performansı harici grafik kartlarına göre daha azdır. Nvidia, AMD gibi işlemciden bağımsız ayrı bir ekstra grafik kartı olunca harici grafik kartı oluyor.
  3. ca.s

U seri bir işlemci var ve harici ekran kartı yok. Dolayısıyla oyun yükü tamamen güç tasarruflu bu işlemciye kalıyor. Haliyle zorlanıyor. Fan ayarı ile oynamak yerine bilgisayarı hafif havada tutacak şekilde kullansanız hava akışı düzenleneceği için daha serin çalışacaktır. Bunun için notebook...
  4. ca.s

Isınıyor dediğin sıcaklık ne kadar?
  5. ca.s

Laptopum çok ısınıyor laptop soğutucu fan almayı düşünüyorum

Öncelikle notebookun iç durumuna bir bak. İçi toz dolmuş ve/veya termal macun eskimiş/kurumuş olabilir. Bunların bir bakıma ihtiyacı olabilir. Eğer sorun devam ederse notebooku birkaç cm yukarıda tutacak şekilde köşelerinden havada tutacak aparat gibi bir şey alabilirsin. Ben bunun için aparat...
  6. ca.s

Thermal Grizzly Kryonaut vs MX-6

Termal macunda ısı direnci bence kullandığın çipin ısınma miktarına bağlı olarak 2 katı falan olmalı. Mesela işlemci maksimum ortalamaları 70 derecelerde ise en az 150 derece ısı direncine sahip bir macun kullanılmalı. İşlemci 80-90 derecelere dayanıyorsa en az 200 derece ısı direncine sahip...
  7. ca.s

Kısa vadede MX-6 iyi gibi görünebilir ama uzun vadede TG daha iyi olacaktır. Bunu tıpkı aynı anda yarışa başlayan iki araba gibi düşünün. İlk çıkışta atak yapan hızlı gibi görünecektir ama arabalar ilerlemeye devam ettikçe diğeri onu geçecektir ve kazanacaktır. Demek istediğim bunun gibi :D :
  8. ca.s

Termal iletkenliği saniye başına veri aktarımı gibi düşün. MX-6 saniye başına 7.5, TG saniye başına 12.5 aktarım yapıyor oluyor o halde. Yoğunluk kullandığın hacme bağlı olarak oluşacak ağırlığı gösterir. 1 gr kullanırsan sırası ile 2.6 ve 3.7 gr ağırlık olacağını gösterir. Yoğun olması bence...
  9. ca.s

Notebook İçin Wifi-Bluetooth Kartı Önerisi

Uygun fiyatlı wifi ve bluetooth özelliği birlikte olan wifi-bluetooth kartı öneriniz var mıdır? Wifi 5 GHz ve Bluetooth 5 özelliğide olsa iyi olur.
  10. ca.s

Laptop soğutucu önerisi

Neredeyse 1 yıldır kullanıyorum. Sıcaklığa 10 derece kadar fark oluşturuyor. https://www.n11.com/urun/coolcold-k27-tek-fanli-171-ayarlanabilir-vakumlu-sessiz-laptop-sogutucu-1820314?magaza=master-bilisim Biraz daha iyisi...
  11. ca.s

Pc Boştayken Bu Değerler Normal Mi?

Normal.
  12. ca.s

Laptopta titreme var

Fanı yerine oturmamış olabilir.
  13. ca.s

Çözüldü✓ Sıcaklık sizce normal mi ne yapmalıyım ?

Normal, daha ne olsun.
  14. ca.s

Maxtor CTG9E Termal Macun Nasıldır?

Nasıldır, alınır mı? https://www.epey.com/termal-macun/maxtor-ctg9e-4-g.html
  15. ca.s

Çözüldü✓ GPU üzerine model araç koymak zarar verir mi?

Dertsiz başınıza dert arıyorsunuz. Buyrun koyun bakalım.
  16. ca.s

Çözüldü✓ GPU üzerine model araç koymak zarar verir mi?

Neden böyle tehlikeli işlere girişiyorsunuz? Değer mi yani bir şey olsa kısa devre yapsa sonra ahım vahım ağlayacaksınız bilgisayarıma araba değdi bir şey olur mu diye sorup duracaksınız. Yapmayın böyle şeyler. Birkaç liralık oyuncak için bilmem kaç bin liralık bilgisayarı riske atmaya değmez.
  17. ca.s

Yardım TERMAL MACUN ÖNERİSİ

https://forum.donanimarsivi.com/konu/termal-macun-resme-buhar-olmus.753818/ İstiyorsanız alın. Benim tavsiyem almamanız yönünden. Özellikle aşırı ısınan işlemcilerde yok oluyor.
  18. ca.s

Yardım TERMAL MACUN ÖNERİSİ

Macun konusuda yüzümüz güler mi acep? Hangisi iyi hangisi f/p bilemiyoruz. Şeytan diyor hepsinden al bir tane sonra yanan işlemcide dene bul en iyisini. Not: MX4 almayın.
  19. ca.s

Teknobiyotik'ten MX4 alınır mı?

Çok tercih edilen bir termal macun olmasına rağmen yüksek ısı değerlerinde macun buhar olup uçuyor. İnanmayacaksın belki ama daha 5 dakika önce yeniden macun sürdüm bilgisayarıma. Akşam 80 derecelerin altına düşmediği için macunun yine buhar olduğunu anladım ve macunu tekrar uyguladım. 1 ay...
  20. ca.s

UPS Öneri ve Bir Soru

Elektriğin olmadığı zamanlar için en azında idarelik bir güç kaynağı gerekli. Güç kaynağını bazen taşıyıp farklı aletlerde kullanmam gerekebilir. Bu gibi bir UPS var mıdır taşınabilir gibi? Ya da bu gibi bir güç kaynağı sistemi?
Top Bottom