Neler Yeni

Yardım TERMAL MACUN ÖNERİSİ

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,386
İsim
Bilal Tepe
N11 den almam zorunlu 200 250tl arası olsa yeter buldugum ürünler bunlar
n11'den Coolmoon Mt8 Yüksek Performanslı Termal Macun İşlemci Pastası Heatsink 12 8w/m K 4gr seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

n11'den Noxeen NX9 Termal Macun 13.5W/M-K 4 G seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

n11'den Wipaste C2 4G 6 W/M K Yüksek Performanslı Termal Macun seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

Öneri varsa atabilirsiniz spatulali olursa iyi olur dediğim gibi n11 zorunlu kupon var çünkü

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Dragon Hunters
Noxxen nx9 termal macun bende var kaliteli değil 5-7 wmk ısı iletimi var tahminimce master gel maker de kullandım arasında 7-12 derece fark ediyor diğer termal macunları performans bilmiyorum .
Bu videoda önerilen termal macunlar var . Bakarsın .

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,386
İsim
Bilal Tepe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pahalı gibi knk ya bide spatula yok coolmon 6gram onerirmisin
Mesaj otomatik birleştirildi:

n11'den Coolmoon Mt9 Yüksek Performanslı Termal Macun İşlemci Pastası Heatsink 13 5w/m K 2gr seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

Bu mu yoksa yukardaki 4gram olan mi

kemal k.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Kemal
Spatula olunca ne oluyor hocam gerekli bir şey değil aslında

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,386
İsim
Bilal Tepe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
C Ş
Macun konusuda yüzümüz güler mi acep? Hangisi iyi hangisi f/p bilemiyoruz. Şeytan diyor hepsinden al bir tane sonra yanan işlemcide dene bul en iyisini. Not: MX4 almayın.

kemal k.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Kemal
Sürerken tasiriyorum ben hep ondan fowndow varsanoneri 200 250tl ye atsana sen işlemci fanini koyunca üstüne o yayılıyor zaten internette cam ile deney yapmışlar x şeklinde sürüyor ortaya tek nokta koyuyor aşırı da önemli bir şey değilde kart la sürsen de yeterli olur öneri olarak artic mx4 yani ben başka bir macun kullanmadım ama onda da spatula yok yalnız iletimi güzel cayır cayır yanan laptobuma sürdüm fena performans artışı oldu masaustumde deepcool le520 sıvı soğutma var ona ne sürsem de azcok hepsi aynı mx4 al memnun kalmazsan ben sana başka bir macun hediye ederim kullandım biliyorum çünkü :)

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,386
İsim
Bilal Tepe
Macun konusuda yüzümüz güler mi acep? Hangisi iyi hangisi f/p bilemiyoruz. Şeytan diyor hepsinden al bir tane sonra yanan işlemcide dene bul en iyisini. Not: MX4 almayın.
Coolmoon iyi diyolar değerleri veriyor sanırım 4gram 12.8mwk ile 2gram 13m5mwk aynı para

kemal k.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Kemal
Neden Mx 4 almayalım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,825
Üyeler
165,242
Son üye
Emirhantrshn
Top Bottom