Arama sonuçları: *

1. F

7800x3d için hava soğutma önerisi

Kullanınca memnuniyet cevabı yaz bize ,ben de almayı düşünüyorum zira
  2. F

7800x3d için hava soğutma önerisi

commander
  3. F

Sıvı Soğutma mı Hava soğutma mı?

Baya yıl olarak kaça tekabül ediyor zira çoğunluk hava soğutmayı uzun ömürlü ve sorunsuz oluşundan övüyor..13k ve Asus kalitesine güvenmişken kaç yılını da bilsek huzurlu oluryz
  4. F

peki ryujin 360mm kaç yıl götürür ..13 k fiyatı var
  5. F

Arkadaşlar kavga etmeyin bu mevzuyu akşam 8 de ahlat ağacının altında buluşacak olan Soğutma Konseyi karar verecektir.Şimdi sükunetle dağılın lütfen.
  6. F

işlemci 7800x3d sanırım
  7. F

işte bu kritik bir bilgi oldu..hem sıvı hem hava soğutma kullanan tecrübeli birinden üstelik
  8. F

9800x3d ,5090 ve rog strix x870e-e anakartta kullanacağım..sanırım bana frost commander uyar bu durumda
  9. F

Bu soğutma sınıfı ucuzladıkça daha mı iyi oluyor..ryujin 360 a 13k verecektim , 2 bin TL ver frost sommander 140 al daha iyi denildi..tam dedim siz 600tl ver dark freezer al diyorsunuz..600 lük soğutucu mu bu harika performansı veriyor..oldukça entresan bir fiyat-performans grafiği var soğtucularda
  10. F

1729598961 Bu kadar detaylı görsel yanıt beklemiyordum.Frost commander 140 önerdi pek çok kişi siz hangi hava soğutmayı önerirsiniz,en iyisi hangisi sizce?
  11. F

Kullandığınız sıvı soğutma neydi..yeni sistem toplayacağım hava soğutma istiyorum ancak pek çok kişi 5090 lı sistem yapıyorsan en az 360mm sıvı soğutma kullanmalısın diyor
  12. F

Sıvı soğutma mı hava soğutma mi

hava soğutucu marka model neydi? gürültü farkı nasıl hava-sıvı arasında? 240 binlik üst düzey bir sistem toplayacağım..işlemci 9800x3d olacak 7800 e göre daha verimli olacak deniyor..umarım soğutması kolay olur...ilk etapta frost commander alıp onunla soğutmayı deneyecem..sıvıyla uğraşmayı hiç...
  13. F

Sıvı soğutma mı hava soğutma mi

gürültü farkı nasıl hava-sıvı arasında? hava 60 sıvı 40 mı hava 50 sıvı 50 mi hava 70 sıvı 30 mu?
  14. F

ryzen 7 7800x3d için hava soğutma önerisi

lian li dyn evo
  15. F

https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-asus-rog-strix-x870e-e-gaming-wi-fi-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,741685639.html
  16. F

x870e-e gam wifi
  17. F

ana kart ın desteklediğini öğrenmenin kısa yolu var mı
  18. F

Yardım Sıvı soğutmam bozuk mu ?

mesele bütçe değil ben 2-3 yılda bir sıvı soğtucuyla uğraşmak istemiyorum kafam rahat olsun istiyorum..millet beyaz sistem dizicem kasam güzel olsun diyor..ben kule tipinde en iyisini en sessizini alıcam rahat edicem..elimde 10 yıllık pc var ..1 kere stok fanla derdim olmadı
  19. F

Yardım Sıvı soğutmam bozuk mu ?

200 bin tl ye yeni sistem dizecem sıvı soğutucunun hem çok pahalı oluşu hem de böyle arıza vermesi kısa ömürlü olması beni itiyor..görselliğe önem vermiyorum benim için önemli olan performans...gürültü durumu nasıl kule tipinde? burası işte kritik nokta sıvı soğutucuya göre aşırı gürültülüyse...
  20. F

Yardım LÜTFEN HERKES FİKİR BELİRTSİN sıvı soğutucu hangisi alınmalı?

asus ryujin ııı varken lian li he
Top Bottom