Neler Yeni

Yardım Sıvı soğutmam bozuk mu ?

LostNoc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Caner Karadağ
Arkadaşlar corsair h100 rgb var. Son zamanlarda ısılar çok yükseldiğinden dolayı açıp pcyi bi güzel temizledim macunuda yeniledim. Bu arada pompa bağlantısını cpu fandaydı onuda anakarttaki pump bağlantısına taktım , radyatör fanlarıda cpu fana taktım. İlk açtığımda yükte 60 falandı pc7/24 açık arkada silkroadda botta kasıyor. Arkadaşlar her gün sıcaklık 5 10 derece artıyor resmen. Coreboost ve pbo kapalı olmasına rağmen. En son 96 ya kadar çıktı. Stok soğutucu takıp bakmak istiyorum ama bu braket vidalarınıda hiç bi şekilde sökemiyorum
IMG_0896.jpeg
IMG_0897.jpeg

Mesaj otomatik birleştirildi:

arkadaşlar bu testler 3 gün arayla yapıldı aradaki farkı anlayabilirsiniz
STRES sıcaklık.png
normal sıcaklık.png
YENİ SICAKLIK.png
yepyeni sıcaklık.png

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
430
İsim
Arda Teksin
Arkadaşlar corsair h100 rgb var. Son zamanlarda ısılar çok yükseldiğinden dolayı açıp pcyi bi güzel temizledim macunuda yeniledim. Bu arada pompa bağlantısını cpu fandaydı onuda anakarttaki pump bağlantısına taktım , radyatör fanlarıda cpu fana taktım. İlk açtığımda yükte 60 falandı pc7/24 açık arkada silkroadda botta kasıyor. Arkadaşlar her gün sıcaklık 5 10 derece artıyor resmen. Coreboost ve pbo kapalı olmasına rağmen. En son 96 ya kadar çıktı. Stok soğutucu takıp bakmak istiyorum ama bu braket vidalarınıda hiç bi şekilde sökemiyorum Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

arkadaşlar bu testler 3 gün arayla yapıldı aradaki farkı anlayabilirsiniz
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Aynı sorun benım 1 günlük h100umdede olmustu ne kadar denersem deneyım sonuclar aynıydı kronik sorunlu bir soğutucu.

LostNoc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Caner Karadağ

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,108
İsim
Eymen
stress test sonuçların falan varmı hocam max kaça çıkıyor coreboost açık halde ? almayı düşünüyorum

1 günlük mü ? garantiye yolladınmı hocam noldu sonuç
internette bir sürü videosu var

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
tahsin özel
200 bin tl ye yeni sistem dizecem sıvı soğutucunun hem çok pahalı oluşu hem de böyle arıza vermesi kısa ömürlü olması beni itiyor..görselliğe önem vermiyorum benim için önemli olan performans...gürültü durumu nasıl kule tipinde? burası işte kritik nokta sıvı soğutucuya göre aşırı gürültülüyse işimiz yaş..9800x3d almayı düşünüyorum

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,108
İsim
Eymen
200 bin tl ye yeni sistem dizecem sıvı soğutucunun hem çok pahalı oluşu hem de böyle arıza vermesi kısa ömürlü olması beni itiyor..görselliğe önem vermiyorum benim için önemli olan performans...gürültü durumu nasıl kule tipinde? burası işte kritik nokta sıvı soğutucuya göre aşırı gürültülüyse işimiz yaş..9800x3d almayı düşünüyorum
phantom spirit çok sessizde o kadar bütçe varsa 420mm lik sıvı soğutucu al

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
tahsin özel
phantom spirit çok sessizde o kadar bütçe varsa 420mm lik sıvı soğutucu al
mesele bütçe değil ben 2-3 yılda bir sıvı soğtucuyla uğraşmak istemiyorum kafam rahat olsun istiyorum..millet beyaz sistem dizicem kasam güzel olsun diyor..ben kule tipinde en iyisini en sessizini alıcam rahat edicem..elimde 10 yıllık pc var ..1 kere stok fanla derdim olmadı

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
430
İsim
Arda Teksin
stress test sonuçların falan varmı hocam max kaça çıkıyor coreboost açık halde ? almayı düşünüyorum

1 günlük mü ? garantiye yolladınmı hocam noldu sonuç
Gönderdim 16 gündür garantide :) para iadesi talep ettim hayla bekletiyolar.

LostNoc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Caner Karadağ

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
430
İsim
Arda Teksin
2000 bin liraya 420mm soğutucumu var

soğutmuyormuydu hocam ? benim garanti bitti malesef
Soğuttu sonrasında borular titremeye başladı soğutmayı kesti

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,022
İsim
baba merhaba
İçerisinde sıvı bitmiş olmasın hocam?

Gird4p

80+
Kaliteli bir kule tip hava soğutucu, sıvı soğutucuyu aratmaz. Sıvı soğutucunun da, hava soğutucunun da iyisi kötüsü var. Sessiz ve performanslı bir şey istiyorsan Noctua NH-D15 alacaksın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,728
Üyeler
164,894
Son üye
tensazangetsu
Top Bottom