Frost commander mı almak daha mantıklı yoksa peerless assassin yeterli mi?Frost commander biraz devasa sanırsamKule tipi fan alırsan iyi olur. O ürün pahalı ve değmez. 2k fiyata frost commander alırsın.
Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB TL-C12C-S 120mm 6 x 6mm Isı Borulu AMD-Intel Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Mükemmel performans için altı saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Yeterli. Peerless assasin daha mantıklı.Frost commander mı almak daha mantıklı yoksa peerless assassin yeterli mi?Frost commander biraz devasa sanırsam
kasanın estetiğine önem veriyorsan sıvı soğutma , ne olursa olsun zevkim yok dersen hava soğutma hem daha performanslı hem daha ucuz.İşlemcim ryzen 5 7500f iyi bir 240mm sıvı soğutmaya mı bakayım yoksa thermaltake phantom spirit SE mi?
Sıvı soğutma güzel duruyor ama pek önemsemem. Sıvı soğutmaya vereceğim paraya gider ekstra ram vs. alırım daha iyi.kasanın estetiğine önem veriyorsan sıvı soğutma , ne olursa olsun zevkim yok dersen hava soğutma hem daha performanslı hem daha ucuz.
aynı para hemen hemen.Sıvı soğutma güzel duruyor ama pek önemsemem. Sıvı soğutmaya vereceğim paraya gider ekstra ram vs. alırım daha iyi.
bu ürünü kullanıyorum çok memnunum bu fiyatlarda anca dandik çin malı alınır. hava soğutma ile çok fark yok.Sıvı soğutma güzel duruyor ama pek önemsemem. Sıvı soğutmaya vereceğim paraya gider ekstra ram vs. alırım daha iyi.
Baktığım 240mm sıvı soğutmalar 3000-4000 civarındaydı.aynı para hemen hemen.
onlara o kadar gerek varmı bilmem stock fan kullanıyordum 85 derece idi , güçlendirme kiti ve bu ürünü taktım 60 dereceye kadar indi tavsiyemdir.Baktığım 240mm sıvı soğutmalar 3000-4000 civarındaydı.
Sıvı soğutma 360mm almayacaksanız hiç bulaşmayın en az 360İşlemcim ryzen 5 7500f iyi bir 240mm sıvı soğutmaya mı bakayım yoksa thermaltake phantom spirit SE mi?
360 ı düşünüyordum fakat kasanın üstüne sığmıyor öne takabilirim takarsam ama o ne kadar iyi oluyor emin değildim bakmayı bıraktım.Sıvı soğutma 360mm almayacaksanız hiç bulaşmayın en az 360
Kullandığınız sıvı soğutma neydi..yeni sistem toplayacağım hava soğutma istiyorum ancak pek çok kişi 5090 lı sistem yapıyorsan en az 360mm sıvı soğutma kullanmalısın diyorHem kule hem sıvı soğutma kullanmış biri olarak her türlü çift kule sessiz 2 adet fan tadı bir başkadır.