Sıvı Soğutma mı Hava soğutma mı?

Elein

80+
Reaksiyon skoru
75
İşlemcim ryzen 5 7500f iyi bir 240mm sıvı soğutmaya mı bakayım yoksa thermaltake phantom spirit SE mi?

Kule tipi fan alırsan iyi olur. O ürün pahalı ve değmez. 2k fiyata frost commander alırsın.
Frost commander mı almak daha mantıklı yoksa peerless assassin yeterli mi?Frost commander biraz devasa sanırsam

İşlemcim ryzen 5 7500f iyi bir 240mm sıvı soğutmaya mı bakayım yoksa thermaltake phantom spirit SE mi?
kasanın estetiğine önem veriyorsan sıvı soğutma , ne olursa olsun zevkim yok dersen hava soğutma hem daha performanslı hem daha ucuz.

Sıvı soğutma güzel duruyor ama pek önemsemem. Sıvı soğutmaya vereceğim paraya gider ekstra ram vs. alırım daha iyi.
aynı para hemen hemen.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sıvı soğutma güzel duruyor ama pek önemsemem. Sıvı soğutmaya vereceğim paraya gider ekstra ram vs. alırım daha iyi.
bu ürünü kullanıyorum çok memnunum bu fiyatlarda anca dandik çin malı alınır. hava soğutma ile çok fark yok.

Baktığım 240mm sıvı soğutmalar 3000-4000 civarındaydı.
onlara o kadar gerek varmı bilmem stock fan kullanıyordum 85 derece idi , güçlendirme kiti ve bu ürünü taktım 60 dereceye kadar indi tavsiyemdir.

Sıvı soğutma 360mm almayacaksanız hiç bulaşmayın en az 360

Hem kule hem sıvı soğutma kullanmış biri olarak her türlü çift kule sessiz 2 adet fan tadı bir başkadır.
Kullandığınız sıvı soğutma neydi..yeni sistem toplayacağım hava soğutma istiyorum ancak pek çok kişi 5090 lı sistem yapıyorsan en az 360mm sıvı soğutma kullanmalısın diyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,938
Üyeler
183,921
Son üye
Mehmet Akif Ünal
Geri