Neler Yeni

Sıvı Soğutma mı Hava soğutma mı?

God of MasterYi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Master yi
Yeni çıkan işlemciler çok güçlü ve çok ısınıyor 360 mm yetmeyebilir böyle giderse

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
Eymen
Kule tipi fan alırsan iyi olur. O ürün pahalı ve değmez. 2k fiyata frost commander alırsın.
frost commander ile aralarında 2 derce var ve hem daha küçük hemde rgbsi var üzerine daha sessiz çalışıyor değmez demek mantıksız olmuş

Bünyamina

80+ Platinum
frost commander ile aralarında 2 derce var ve hem daha küçük hemde rgbsi var üzerine daha sessiz çalışıyor değmez demek mantıksız olmuş
Yazımı yanlış anlamışsın. Bu ürüne 2k verilmez diyorum.

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
Eymen

Bünyamina

80+ Platinum
Bu fan 1699tl ve daha uyguna satıldığında mantıklıydı. Frost commander varken neden diye sormamak gerek aslında. Işıklı isterse 1.6k k olan peerless assasin alabilir.

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
Eymen
Frost commander varken neden diye sormamak gerek aslında. Işıklı isterse 1.6k k olan peerless assasin alabilir.
fakat dediğim gibi phantom spirit peerles assasinden daha iyi ve frostcommander ile arasında 2 derece var. bide daha küçük ve daha sessiz yani tam olarak neden verilmez biraz daha net açıklarmısın

Bünyamina

80+ Platinum
fakat dediğim gibi phantom spirit peerles assasinden daha iyi ve frostcommander ile arasında 2 derece var. bide daha küçük ve daha sessiz yani tam olarak neden verilmez biraz daha net açıklarmısın
Fiyatından dolayı verilmez hocam. Daha kaç kere değineceğim. Bana göre 2k bu ürüne fazla. Daha üzerinde tartışmayalım.
Peerless assasin den iyi fakat 300-400tl de fazla. Yani benim kıyaslama yaptığım detay fiyatı. Verilen paraya daha iyisi varsa saçma olur.

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
Eymen
Fiyatından dolayı verilmez hocam. Daha kaç kere değineceğim. Bana göre 2k bu ürüne fazla. Daha üzerinde tartışmayalım.
frostcommander da 2k ve aalrında 2 derece var diyorum. bide daha küçük ve sessiz diyorum fiyatı commander ile aynı

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
tahsin özel
Arkadaşlar kavga etmeyin bu mevzuyu akşam 8 de ahlat ağacının altında buluşacak olan Soğutma Konseyi karar verecektir.Şimdi sükunetle dağılın lütfen.

SangraTiels

80+ Bronze
Top Bottom