Pearless assassin phantom spirit yada frost commender çek geçİşlemcim ryzen 5 7500f iyi bir 240mm sıvı soğutmaya mı bakayım yoksa thermaltake phantom spirit SE mi?
Pearless assassin phantom spirit yada frost commender çek geçİşlemcim ryzen 5 7500f iyi bir 240mm sıvı soğutmaya mı bakayım yoksa thermaltake phantom spirit SE mi?
frost commander ile aralarında 2 derce var ve hem daha küçük hemde rgbsi var üzerine daha sessiz çalışıyor değmez demek mantıksız olmuşKule tipi fan alırsan iyi olur. O ürün pahalı ve değmez. 2k fiyata frost commander alırsın.
Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB TL-C12C-S 120mm 6 x 6mm Isı Borulu AMD-Intel Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Mükemmel performans için altı saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
sağlam bir kule tipi sıvı soğutmadan daha iyi olacaktırİşlemcim ryzen 5 7500f iyi bir 240mm sıvı soğutmaya mı bakayım yoksa thermaltake phantom spirit SE mi?
Yazımı yanlış anlamışsın. Bu ürüne 2k verilmez diyorum.frost commander ile aralarında 2 derce var ve hem daha küçük hemde rgbsi var üzerine daha sessiz çalışıyor değmez demek mantıksız olmuş
peki nednYazımı yanlış anlamışsın. Bu ürüne 2k verilmez diyorum.
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Bu fan 1699tl ve daha uyguna satıldığında mantıklıydı. Frost commander varken neden diye sormamak gerek aslında. Işıklı isterse 1.6k k olan peerless assasin alabilir.peki nedn
fakat dediğim gibi phantom spirit peerles assasinden daha iyi ve frostcommander ile arasında 2 derece var. bide daha küçük ve daha sessiz yani tam olarak neden verilmez biraz daha net açıklarmısınFrost commander varken neden diye sormamak gerek aslında. Işıklı isterse 1.6k k olan peerless assasin alabilir.
Fiyatından dolayı verilmez hocam. Daha kaç kere değineceğim. Bana göre 2k bu ürüne fazla. Daha üzerinde tartışmayalım.fakat dediğim gibi phantom spirit peerles assasinden daha iyi ve frostcommander ile arasında 2 derece var. bide daha küçük ve daha sessiz yani tam olarak neden verilmez biraz daha net açıklarmısın
frostcommander da 2k ve aalrında 2 derece var diyorum. bide daha küçük ve sessiz diyorum fiyatı commander ile aynıFiyatından dolayı verilmez hocam. Daha kaç kere değineceğim. Bana göre 2k bu ürüne fazla. Daha üzerinde tartışmayalım.
Sıvı soğutma 360mm almayacaksanız hiç bulaşmayın en az 360