Arama sonuçları: *

1. imribiy

Çözüldü✓ Corsair 4000d amd 9 7900 işlemciye sıvı soğutma

Tepeye takarsin https://www.sinerji.gen.tr/deepcool-lt520-rgb-240-mm-intel-1700p-amd-uyumlu-sivi-sogutucu-p-44383?utm_campaign=akakce&v=1.97.9
  2. imribiy

Deepcool ak400 zero dark

1100tlye onu alacagina 1300tlye arkadasin attigi thermalrighti al, zamaninda ikisini de kullanmis birisi olarak aradaki performans farki ciddi oldugunu soyleyebilirim.
  3. imribiy

Ekran kartıma undervolt yaptım stress testlerinde çalışmıyor

Demek ki stabil degil. Undervolt ile overclockun mantigi ayni, ikisinde de stabil olmayan ayarlar uygularsan crash yersin.
  4. imribiy

Thermal Grizzly Kryonaut TG-K-001-RS 1 gr termal macun

Kendi yaptığım test, iki macun arasında 150W çeken 13600KF için %6 kadar fark çıkıyordu. Eğer kullanacağın işlemci çok ısınan güç çeken bir işlemci değilse MX4 alıp geçebilirsin. Arada ciddi fiyat farkı var.
  5. imribiy

matx anakart için soğutucu önerisi

Snowman T6
  6. imribiy

ryzen 5 5600e snowman x6 yeterli mi?

Statik overclock yapmayacaksan yeter
  7. imribiy

Yardım LİAN Lİ GALAHAD II TRİNİTY VS NZXT KRAKEN X53 -- SİZCE HANGİSİ ?

NZXT devir kontrolü bios üstünden yapılamıyor kendi bloatware yazılımını yüklemek lazım, baya da hantal bir program. Sırf bu yüzden almam ben.
  8. imribiy

Noctua nh-d15; ak620 klasmanında türkiyede satılan soğutucu arıyorum.

Direkt rakibi olmasa da yakin performans gosteren SE-207-XT var gozume carpan
  9. imribiy

DeepCool ASSASIN IV Hava Soğutucu Çıktı

Bu soğutucu 12600k taktığını fark etmez bile :kekw:
  10. imribiy

DeepCool ASSASIN IV Hava Soğutucu Çıktı

İlk incelemelere göre zor duruyor hocam Ama Techpowerup'ın incelemesinde LT720 ile aynı sonucu elde etmiş, kullanılan işlemci 10900K, eğer öyleyse ve fiyatı da akla mantığa sığacak bir yerlere inerse bundan sonra başka soğutucu tavsiye etmem kimseye.
  11. imribiy

Ryzen 3 3100 Overclock Ayarım Nasıl?

Çok çok iyi, bende 4.4ghz 1.35v çalışabilen bir tane vardı ona golden chip diyorlardı. Bu baya iyi.
  12. imribiy

Çözüldü✓ Sıvı Soğutma Radyatörü için Hangi Fan Daha Etkili Olur

Radyatörde statik basınç önemli, ayrıca sessizlik ve uzun ömürlülük olarak da Arctic gayet başarılı. Diğer modeli bilmiyorum, Arctic Bionix P12 bugüne kadar 3 farklı sistemde onlarca kullandım.
  13. imribiy

R5 5600 için Soğutucu Kasa VG15FE

Sen hepsiburadaya niye bakıyorsun :D 10mm 1 cm yapar, kasaya bir bak bakalım kasanın yan kapağı ile anakartın arasında kaç cm boşluk var :D
  14. imribiy

R5 5600 için Soğutucu Kasa VG15FE

Uyar, kasa 160mmye kadar soğutucuları destekliyor.
  15. imribiy

THREADRİPPER PRO 5995WX İŞLEMCİ İÇİN SIVI SOĞUTUCU LAZIM

Evet sıvı soğutma bloklarında genişletilmiş taban kullanmıyorlar, AMD'nin kendi sitesinde de 5995WX için önerdiği soğutucular aslında attıklarım. Zarın büyük çoğunluğu işlemcinin ortasıda olduğu için kullanımda bir sorun çıkarmaz, yine de ısılar yüksekse iade edip bir de geniş tabana sahip hava...
  16. imribiy

Çözüldü✓ Id-Coolıng SE-214-XT Bracket çıkmadı

Evet çıkması lazım normalde.
  17. imribiy

Yardım R5 3600 nasıl soğutulur?

Hwinfo ile oyunlarda kaç watt çekiyor bakabilir misin?
  18. imribiy

Bilgisayarım çok ısınıyor yardımcı olur musunuz?

Bende de FX8350 vardı hey gidi günler, Mayıs ayından sonra odamı ısıttığı için undervolt yapardım her sene yaz gelmeden önce :kekw: Normal o kadar ısınması o soğutucuyla
  19. imribiy

Yeni sıvı soğutucum sizce iyi mi yoksa kötü mü ?

Ne kadara aldın?
Top Bottom